Întrebări frecvente legate de sanipompele SFA

Întrebări frecvente legate de sanipompele SFA
person Horeca
access_time_filled

Societatea SFA care a revoluționat piața de obiecte sanitare dezvoltând un produs inovator, „dispozitivul de tocat”, ce face posibilă montarea toaletelor sau chiar amenajarea unor băi întregi în orice spațiu dintr-o clădire, fără a implica lucrări majore, răspunde la câteva întrebări legate de produsele sale.

SFA2

  1. Ce este o sanipompă?

Sanipompa este un sistem de tocare și pompare a apelor uzate. Sistemul de tocare utilizează un cuțit rotativ pentru a măcina conținutul care, o dată amestecat cu apa provenită de la rezervorul de toaletă, este pompat către evacuare, prin tuburi de diametre mici (22-32 mm).

  1. Unde pot fi utilizate sanipompele?

La instalarea de toalete suplimentare amenajate în case, apartamente, birouri, uzine, restaurante. Sunt perfecte pentru persoanele în vârstă sau persoanele cu mobilitate redusă. Utilizând sanipompele, pot fi create noi săli de baie la subsoluri, mansarde, case de vacanță, hoteluri, pensiuni, de fapt, peste tot unde sunt necesare și dorite instalații sanitare. Sanipompele SFA reprezintă o soluție economică și viabilă acolo unde este imposibil de a instala sisteme de evacuare prin gravitație.

  1. Trebuie spart planșeul pentru a instala sanipompele SFA?

Nu, sanipompele se instalează cu ușurință deasupra planșeului deja construit, ceea ce elimină în totalitate necesitatea de a sparge podeaua, gresia etc.

SFA3

  1. Garanția de 2 ani poate fi anulată?

Da, odată ce se găsesc corpuri străine în tocător care pot bloca rotirea cuțitului. De asemenea, garanția poate fi anulată și dacă se varsă în vasul de toaletă antigel, solvenți, vopsea etc. sau se încearcă deschiderea motorului aparatului.

  1. Care este durata de viață a sanipompelor?

Produsele SFA Franța sunt testate în laboratoare pe durata a 50.000 cicluri, adică se simulează acționarea butonului de tragere a apei la toaletă de 10 ori / zi = 3.650 cicluri / an = durata de viață de 13,69 ani. Cum este vorba de o încercare standard, s-au oprit testele după 50.000 cicluri; în consecință, produsele SFA pot funcționa mult mai mult.

  1. Sistemul are nevoie de întreținere?

Nu, motorul sanipompei este închis etanș pe viață. Se recomandă însă utilizarea din când în când a detartrantului în funcție de duritatea apei din zona geografică în care este localizată clădirea.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302