Invitaţie la cel mai mare târg din lume dedicat industriei ospitalităţii

Invitaţie la cel mai mare târg din lume dedicat industriei ospitalităţii
person Horeca
access_time_filled

Biroul pentru Agricultură al Ambasadei Statelor Unite ale Americii în România invită specialiștii din industria ospitalității din țara noastră să participe la cel mai mare târg din lume dedicat industriei ospitaliere și serviciilor alimentare, National Restaurant Association, Restaurant-Hotel-Motel Show 2012, care se va desfășura în perioada 5-8 mai 2012 în Chicago, Ilinois.
NRA Show 2012 atrage expozanți și vizitatori din toate cele 50 de state ale SUA și din peste 100 de țări. Sunt reprezentate peste 900 de categorii de produse cum ar fi: alimente, echipamente, mobilă-decor, spații de cazare, consumabile, servicii, tacâmuri, țesături, tehnologie, uniforme sau divertisment.

nra1

În același timp se desfășoară și două expoziții adiacente:
•  2012 International Wine, Spirits & Beer Event (IWSB), 6-7 mai: singurul eveniment din industrie dedicat băuturilor alcoolice și programelor de bar pentru hoteluri și restaurante.
•  Sweets and Snack EXPO, 8-10 mai: cea mai mare expoziție din America dedicată produselor de cofetărie și gustărilor, peste 550 de companii expunându-și produsele.

fotonra

U.S. Foreign Agriculture Service recrutează în fiecare an delegații de oameni de afaceri interesați să participe la expoziții în SUA. Aceștia oferă celor interesați:
•  Informații despre târg și companiile participante
•  Stabilirea de întâlniri cu firmele de interes pentru dumneavoastră
•  Asistență pe tot parcursul vizitei (în cazul formării unui grup)
•   Înregistrarea la târg
•   Access liber la Centrul Internațional (spațiu întâlniri, acces internet).
•  Asistență în procesul de obținere a vizei
Dacă doriți să vizitați NRA Show 2012 și vreți să faceți parte din delegația Biroului pentru Agricultură al Ambasadei SUA în România, puteți trimite un email la adresa Ioana.Stoenescu@fas.usda.gov. Pentru mai multe informații puteți suna la numărul de telefon 0722.467.124.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302