LG prezinta“Bucatarii din intreaga lume”

LG prezinta“Bucatarii din intreaga lume”
person Horeca
access_time_filled

LG prezinta”Bucatarii din intreaga lume”

LG cooking1

LG Electronics lanseaza, la nivel global, portalul online de gastronomie care ofera consumatorilor peste 130 de retete celebre din diverse tari. Avand incluse sfaturi gastronomice atat pentru bucatarii amatori, cat si pentru profesionisti, alaturi de alte aplicatii interesante, site-ul este creat special pentru pasionatii de gastronomie care doresc sa recreeze bucataria internationala in propria locuinta.

LG cooking6

Site-ul ofera o aplicatie unica, Gateste personalizat – Cook As You Are, in care utilizatorii pot solicita recomandari in functie de o serie de criterii pe care le selecteaza in prealabil, din 6 categorii: Cultura, Evenimente, Cursuri, Ingrediente, Metode si Experienta. Selectia utilizatorilor este foarte importanta pentru a determina recomandarea cea mai buna pentru retete provenind din diverse culturi. De exemplu, selectand „ierburi, gustare si incepator” rezulta o recomandare a unei retete usor de preparat, Dovlecel rumenit cu miere, o celebra reteta coreeana. Mai mult, vizitatorii site-ului vor putea citi recomandarile unor personalitati precum Guy Martin, bucatarul francez cotat cu trei stele Michelin.

LG Cooking

in alta sectiune a site-ului intitulata Alege-ti bucataria – Choose Your Kitchen, consumatorii au la dispozitie un numar de peste 130 de retete internationale si sfaturi gastronomice profesionale, dar si metode de gatit oferite de bucatari renumiti la nivel global. Retetele sunt detaliate pas cu pas si insotite de imagini pentru a facilita consumatorilor prepararea acestora in propria bucatarie.  in plus, site-ul va oferi si sfaturi legate de utilizarea produselor de gatit LG cu ajutorul carora utilizatorii vor prepara retete mult mai usor, iar rezultatul va fi mult mai delicios.

LG cooking3

„Acest portal ii ajuta pe cei interesati de gastronomie sa devina bucatari internationali, in confortul propriei bucatarii”, declara Young-ha Lee, Presedinte si CEO al companiei Home Appliances a LG Electronics. „in cadrul LG, consideram ca a ne bucura si a experimenta bucataria internationala nu trebuie sa se limiteze la restaurante si semi-preparate. in plus, vrem sa demonstram ca retetele internationale sunt usor de preparat si ne putem simti plini de buna dispozitie pregatindu-le”.

Pentru a experimenta lumea gastronomica oferita de LG, va rugam vizitati www.lg.com/cooking. Acest site este disponibil in prezent in limba engleza, urmand ca lunile urmatoare sa poata fi citit si in limbile coreeana, germana si franceza.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302