Lucian Bute, promotorul brandului turistic al Romaniei

Lucian Bute, promotorul brandului turistic al Romaniei
person Horeca
access_time_filled

Lucian Bute, promotorul brandului turistic al Romaniei

Campionul mondial la box, Lucian Bute a fost desemnat ieri partenerul oficial al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, in promovarea Romaniei ca destinatie turistica. in cadrul unei conferinte de presa sustinuta ieri la MDRT, Elena Udrea, ministrul turismului si Lucian Bute, campion mondial IBF la categoria supermijlocie, au anuntat colaborarea in vederea promovarii Romaniei sub insemnele brandului turistic national.

conferinta MDRT

Lucian Bute va purta pe echipament, la viitoarele sale meciuri, insemnele brandului national de turism si va participa la evenimentele de promovare a Romaniei ca destinatie turistica, organizate de minister.

„Prin tot ceea ce am facut pana acum am incercat sa promovez Romania; am purtat in ring drapelul national si am fost intotdeauna mandru de tara mea. Sunt onorat sa ma alatur marilor sportivi care au promovat imaginea Romaniei in lume (precum Nadia, Hagi sau Ilie Nastase), cu atat mai mult cu cat este pentru prima data cand mi se propune sa fac acest lucru in mod oficial”.

lucian-bute-adrian-niculcea

Ministrul Turismului, Elena Udrea a subliniat avantajele alegerii unui sportiv ca fiind promotorul imaginii Romaniei in lume: „Sunt de acord cu cei care considera ca sportivii au facut mai mult decat unii politicieni, si de aceea v-am invitat sa asistati la momentul in care un sportiv activ si un politician isi dau mana intr-un proiect comun de promovare. Lucian Bute este un avantaj in plus pe care il vom avea, mai ales in ceea ce priveste promovarea pe piata nord-americana, una dintre pietele noastre tinta”, a declarat Elena Udrea.

ansamblu udrea

„Detaliile colaborarii dintre MDRT si Lucian Bute vor fi stabilite ulterior, avandu-se in vedere inclusiv posibilitatea implicarii ministerului in organizarea, la Bucuresti, in vara anului viitor, a unuia dintre meciurile pugilistului”, se arata in comunicatul de presa MDRT emis redactiei.

Nascut pe 28 februarie 1980, Lucian Bute s-a remarcat drept unul dintre cei mai valorosi boxeuri romani ai tuturor timpurilor. Are in palmares o medalie de bronz la CM juniori (1998), cu 250 de meciuri disputate dintre care 236 victorii (amatori), si un titlu de campion mondial IBF la profesionisti, cu 21 de meciuri disputate si tot atatea victorii, dintre care 17 prin KO.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302