McDonald’s a deschis primul McCafé din Romania

McDonald’s a deschis primul McCafé din Romania
person Horeca
access_time_filled

McDonald’s a deschis primul McCafe din Romania

Cel mai mare lant de restaurante din lume, cu 32.000 de restaurante in 100 de tari, McDonald’s a inaugurat pe 6 decembrie 2010 primul McCafe din Romania. Conceptul de McCafe a fost implementat in peste 1000 de restaurante din Europa si a fost adus si in Romania, in incinta primului restaurant McDonald’s din tara noastra, din magazinul Unirea, Bucuresti.

interior mc

Cu o investitie de 860.000 RON, noul spatiu McCafe  poate primi 44 de prieteni ai cafelei si are o oferta de 17 combinatii diferite de cafea si o colectie de 17 dulciuri delicioase. „La McCafe, numai boabele de cafea arabica sunt alese pentru a prepara cafeaua perfecta. Aceasta este indatorirea pe care o au cei 10 baristas care lucreaza aici, specialistii nostri in producerea unei cafele cu aroma delicata, cu textura si temperatura optima, asa cum ii sta bine unei cafele cu stil. McCafe va completeaza bucuria cafelei cu o colectie dulce, sofisticata si savuroasa”, se arata in comunicatul de presa al companiei.

mccafee

Directorul General al McDonald’s, Karen Bishop a declarat la inaugurare: „Sunt incantata sa particip la deschiderea primului McCafe din Romania. Prin acest concept, aratam preocuparea McDonald’s de a fi alaturi de consumatorii sai in fiecare moment de rasfat pe care si-l ofera intr-o zi aglomerata. McCafe  inseamna mai mult decat o cafea cu stil, este bucuria unei experiente unde regasesti intotdeauna aceeasi calitate a produselor si serviciilor. Pentru ca este parte a experientei McDonald’s”.

Main

Directorul General McDonald’s a mai declarat ca are in plan mai multe inaugurari McCafe in restaurantele McDonald’s din Romania. „Ne dorim sa putem oferi cator mai multi dintre clientii nostri posibilitatea experientei McCafe si avem in plan mai multe astfel de cafenele in restaurantele McDonald’s. Speram ca romanii, iubitori traditionali de cafea, se vor bucura de cafeaua cu stil de la McCafe”.

cafeMC

McDonald’s a deschis primul McCafe in 1993 in Australia, creat ca un concept menit a extinde varietatea  prin oferirea unui moment deosebit pentru clientii sai si iubitorii de cafea.

Primul restaurant McDonald’s a fost deschis in Romania in 1995. Compania are in prezent o retea de 63 restaurante in 21 de orase din tara, primind zilnic peste 140,000 clienti. Compania angajeaza peste 3,650 de oameni in tara noastra si s-a clasat pe locul al doilea in topul celor mai buni angajatori romani.

 

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302