Al treilea magazin METRO Punct din Romania se deschide in Buzau

Al treilea magazin METRO Punct din Romania se deschide in Buzau
person Horeca
access_time_filled

Al treilea magazin METRO Punct din Romania se deschide in Buzau

METRO Cash & Carry Romania inaugureaza un nou magazin METRO Punct, in municipiul Buzau. Conceptul magazinelor METRO Punct este unul inovativ, dedicat in special clientilor revanzatori. Noul magazin va facilita, prin selectia de produse si prin  serviciile pe care le ofera, accesul la solutii moderne si eficiente de aprovizionare pentru toti intreprinzatorii din zona.

 IMG_9940

METRO Punct Buzau pune la dispozitia clientilor sai o suprafata de vanzare de aproximativ 1.700 metri patrati, in care este oferit un sortiment de circa 3.500 de articole alimentare si nealimentare, cum ar fi: alimente de baza, bauturi, cosmetice, conserve, precum si numeroase produse cu specific local si regional. Ca si in celelalte magazine METRO Punct, portofoliul de produse propus clientilor din Buzau se bazeaza pe o analiza detaliata a situatiei de pe piata en gros locala si pe discutii prealabile cu clientii din zona. De altfel, sortimentul magazinelor METRO Punct este in continua schimbare si adaptare, pe baza sugestiilor primite permanent de la clientii magazinului.

IMG_9966

Mai mult, METRO Punct Buzau ofera intreaga gama de servicii si produse sub marca proprie (Aro, Fine Food, Sigma etc.) disponibile si in celelalte magazine operate de METRO Cash & Carry Romania. „Prin deschiderea celui de-al treilea magazin METRO Punct din Romania, continuam sa sustinem afacerile clientilor nostri, in cazul de fata a celor din zona Buzaului, oferind intregul pachet de beneficii pe care acest format de magazin Ãil promoveaza: sortiment adaptat, locatie accesibila, standarde inalte de calitate, eficientizarea activitatilor de aprovizionare”, a declarat Dusan Wilms, Director General METRO Cash & Carry Romania.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302