Noi nereguli depistate la unități de alimentație publică, cluburi și discoteci de pe litoral

Noi nereguli depistate la unități de alimentație publică, cluburi și discoteci de pe litoral
person Horeca
access_time_filled

clublitoralÎn urma unei acțiuni de control la mai multe unități de alimentație publică, respectiv cluburi și discoteci, din stațiunile Costinești și Eforie Nord, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de peste 1.200.000 de lei, informează IGPR.

În perioada, 2 – 4 august a.c., ofițeri specialiști în combaterea infracțiunilor economice din cadrul Direcției de Investigare a Fraudelor – IGPR, împreună cu comisari din cadrul Gărzii Naționale de Mediu și lucrători ai Corpului de Control a Autorității Naționale de Turism, au acționat în stațiunile Costinești și Eforie Nord, pentru verificarea modului în care sunt respectate normele legale în domeniul alimentației publice și a limitelor de zgomot admise în cluburi și discoteci. Echipele de control au fost sprijinite de luptători din Brigada Mobilă de Jandarmi Constanța.

Au fost verificați 14 agenți economici, iar în urma abaterilor constatate au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.230.000 de lei, precum și 4 avertismente.

Sancțiunile aplicate au vizat în principal nereguli ca lipsa documentelor și avizelor de clasificare a unităților economice verificate, depășirea nivelului de zgomot admis de normele legale, nerespectarea modului în care sunt depozitate, gestionate și valorificate deșeurile în aceste unități de alimentație publică și lipsa autorizațiilor, avizelor sau a documentelor referitoare la protecția mediului.

Sursa: www.politiaromana.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302