Noua identitate vizuală Eurostar va fi lansată pe 5 aprilie

Noua identitate vizuală Eurostar va fi lansată pe 5 aprilie
person Horeca
access_time_filled

Noua identitate vizuală Eurostar va fi lansată pe 5 aprilie

eurostar-ticket

Operatorul trenurilor de mare viteză Eurostar își rebranduiește operațiunile ca parte a modernizării serviciilor. În același timp, operatorul își intensifică serviciile pentru segmentul Business Premier Class, oferind pasagerilor noile meniuri cu preparate culinare realizate în colaborare cu Alain Roux, chef cu trei stele Michelin.

Noul logo va fi introdus treptat și va deveni vizibil în următoarele săptămâni. De asemnea, noua identitate vizuală va apare în același timp în gările din care pleacă trenurile Eurostar, pe uniformele angajaților și pe site-ul companiei.

Eurostar-train

Din data de 14 aprilie pasagerii care călătoresc la clasa business se vor delecta cu noile meniuri gourmet, cu ingrediente locale din Marea Britanie, Franța și Belgia. Din luna mai, Eurostar va introduce pentru clasa Business Premier și servicilul de garantare a călătoriei cu trenul, prin care călătorilor li se oferă accesul în trenul dorit indiferent de rezervarea făcută anterior.

De la lansarea serviciilor sale în 1994, Eurostar a transportat peste 115 milioane de călători în Europa, între Marea Britanie și continent.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302