A început Campionatul Naţional de Barista

A început Campionatul Naţional de Barista
person Horeca
access_time_filled

A început Campionatul Național de Barista

Astăzi este prima zi de desfășurare a finalei campionatelor regionale de barista. În această zi vor avea loc semifinalele etapelor Latte Art și Irish Coffee și finala Latte Art. Câștigătorii acestor etape vor merge la competiția intrenațională World of Coffee de la Maastricht în perioada 22-24 iunie, eveniment anual organizat de Speciality Coffee Association of Europe (SCAE).

scae09-Erin-LatteComp05

Sesiunile de antrenamente pentru WBC se vor desfășura pe tot parcursul zilei, iar mâine vor avealoc semifinalele. Finalele WBC și cea de Irish Coffee, vor avea loc în data de 1 aprilie.

Sherif Abdala, președintele Scae România, a declarat cu ocazia conferinței de presă care a deschis evenimentul că România va trimite la competițiile internaționale de cafea de specialitate câștigătorii celor trei etape ale campionatului național, și că la anul dorește ca țara noastră să aibă și un reprezentant pentru etapa Cafea la ibric, ce reprezintă a patra competiție a campionatelor de barista internaționale, dar care în acest an nu a fost organizată și la noi.

barista_competition

Metro Cash&Carry este principalul susținător al Campionatului Național de Barista și partenerul oficial al asociației pentru concursul mondial WBC care se va desfășura în acest an la Bogota. Sponsorii oficiali pentru competiția de la Maastricht sunt Philips Romania și Muller Dairy Romania.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302