Paul Mărăşoiu a demisionat din funcţia de director de turism al MDRT

Paul Mărăşoiu a demisionat din funcţia de director de turism al MDRT
person Horeca
access_time_filled

mdrt-1La nici patru luni după ce a fost prezentat oficial de ministrul Turismului, Elena Udrea, în noua sa calitate, Paul Mărășoiu a demisionat de la conducerea Direcției Generale Turistice din Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului. El a invocat motive de sănătate.
„Sunt momente în viață când indiferent câtă pasiune sau determinare ai pentru un scop profesional și oricât de nobile sau importante sunt anumite angajamente, trebuie să ai tăria să schimbi prioritățile. Iar când este vorba de sănătate, cred că enunțul de mai sus se aplică întrutotul și orice comentariu este de prisos”, a declarat Paul Mărășoiu
Mărășoiu a explicat că în urmă cu patru luni a suferit un infarct pe care nu l-a „tratat cu considerația necesară, cuprins de tumultul fiecărei zile” și a „multiplelor preocupari și subiecte proprii poziției asumate” în cadrul Direcției Generale Turistice din MDRT.
Director„Regret sincer că trebuie să închid atât de repede o colaborare specială cu oamenii din MDRT și mulțumesc sincer doamnei ministru și colaboratorilor săi apropiați pentru disponibilitatea și comunicarea deosebită de care am beneficiat. Fără îndoiala voi rămâne apropiat instituției și preocupărilor ei, fiind oricînd la dispoziție cu minima mea expertiză, însă din perspectiva medicală și strict umană am ales să-mi văd băiatul crescând și să îmbătrânesc frumos alături de soție”, a adăugat Mărășoiu.
„O afecțiune cardiacă nu este o glumă, iar inima nu iartă dacă o ignori. Voi continua să iubesc cu dăruire turismul și să ard pentru problemele sale, dar la foc mic”, a încheiat fostul oficial din MDRT.

Sursa: Gandul.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302