Premiera in Romania: Grill Champions Tour

Premiera in Romania: Grill Champions Tour
person Horeca
access_time_filled

gratar

 

Proiectul își propune să demonstreze, prin conținut de calitate, „existența și în România a unei culturi complexe a gătitului în aer liber, care depășește imaginea generică a grătarul tradițional la iarbă verde, cu mici și mult fum”, se arată în comunicatul de presă.

Pornind de la crezul potrivit căruia „Cultura vieții începe de la a mânca”, GrillSociety.ro își propune să adune laolaltă iubitori, amatori, cunoscători sau profesioniști ai grilling-ului și să funcționeze ca platformă unde se împărtășesc știri din domeniul gastronomic, idei, rețete și povești culinare, toate menite să dezvolte cultura gătitului în aer liber din România.

campion la barbecue

(Camillo Tomanek- campion mondial la competițiile de Barbecue)

La prima ediție a Grill Champions Tour este invitat unul dintre cei mai vestiți campioni ai concursurilor mondiale de Barbecue, Grill&co – Camillo Tomanek, cunoscut în branșă sub pseudonimul Don Caruso.

„Posesor a numeroase titluri de campion mondial amator și profesionist la grill-ing&barbecue-ing în ultimii trei ani, Camillo Tomanek vine în România la invitația GrillSociety.ro, pentru prima ediție a Grill Champions Tour”, se arată în comunicat. Camillo Tomanek și-a construit renumele de specialist barbecue din pasiune, fondând, împreună cu alți împătimiți ai grilling-ului, echipa de amatori „TB&The BBQ-Scouts”.  Împreună cu aceștia a câștigat importante concursuri locale și regionale, obținând, de-a lungul timpului, titluri importante precum: Campion mondial la barbecue (World Barbecue Champion 2008), Campion al profesioniștilor germani de barbecue în 2009, după ce în 2007 și 2008  a câștigat în Germania titlurile de campion între amatori la această categorie.

În 2010, Don Caruso a câștigat titlul de campion olandez împreuna cu echipa „The Barbecue Palast”, iar în prezent activează într-o nouă echipă intitulată „European All Star BBQ Team”, alături de bucătari din Germania, Olanda, Norvegia și Danemarca.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302