Prigat Activ Mandarine, noul gust pentru sarbatorile de iarna

Prigat Activ Mandarine, noul gust pentru sarbatorile de iarna
person Horeca
access_time_filled

Prigat Activ Mandarine, noul gust pentru sarbatorile de iarna

Iarna aceasta, Prigat lanseaza in Romania noul Prigat Activ Mandarine, o licoare special creata pentru sarbatorile de iarna, cu mandarine si portocale, fructe nelipsite din sacul lui Mos Craciun.

poster Prigat mandarine

Prigat Activ Mandarine se bea in  zilele geroase de iarna, cand organismul are nevoie de vitamina C, de hidratare si de vacanta. Are un continut de fruct de minim 12% si este disponibil in magazine intr-o editie limitata, in perioada decembrie 2010 – martie 2011, in ambalaje de 2L.

Fiind singura bautura de tip still drink de mandarine, Prigat Activ Mandarine completeaza familia Prigat de citrice cu pulpa, din care mai fac parte Limonada, Prigat Activ Grapefruit si Prigat Activ Portocale. Noul Prigat intregeste atmosfera sarbatorilor de iarna, alaturi de mirosul magic al bradului, al cozonacilor si de vocile cristaline ale colindatorilor, carora poti sa le oferi drept rasplata energia si vitaminele mandarinelor Prigat.

Prigat Activ Mandarine se comercializeaza pe toate canalele, retail si Horeca, ca toate produsele still drink din portofoliul PepsiCo.

Prigat_Activ

Prigat este prezent pe piata din Romania de peste 17 ani si a venit constant cu inovatii pe placul consumatorilor. in prezent, Prigat activeaza in toate categoriile de bauturi racoritoare necarbonatate pe baza de fructe: still drink, nectaruri, juice (100%). Prigat sustine ca nu contine conservanti sau coloranti artificiali.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302