Profesionistii din horeca, invitati la”HoResCa de Brasov”

Profesionistii din horeca, invitati la”HoResCa de Brasov”
person Horeca
access_time_filled

Profesionistii din horeca, invitati la „HoResCa de Brasov”

ÃŽn perioada 22-25 februarie 2011 se desfasoara la Brasov „HoResCa de Brasov”, targ de echipamente si dotari profesionale pentru Hoteluri, Restaurante si Catering, ajuns la a noua editie. HoResCa de Brasov este un eveniment destinat profesionistilor din sectorul hotelier si restauratie, la care sunt invitati sa participe producatori, distribuitori, importatori si exportatori de produse si servicii destinate industriei hoteliere si restaurantelor, cafenele, baruri, furnizorilor de servicii de catering.

afis horesca

Firmele de prestigiu in domeniul HORECA isi dau intalnire, pentru patru zile, la Brasov in dorinta de a prezenta specialistilor si publicului larg, solutiile si dotarile de ultima ora. Bilancia, una dintre cele mai importante companii din domeniul utilajelor profesionale alimentare din Romania, va expune in cadrul Targului, va oferi idei de afaceri si solutii la problemele lucratorilor din horeca, si, de asemenea, va veni cu oferte speciale.

Evenimentul este organizat de International Trade Center Brasov.  „Organizam in premiera, in cadrul acestei editii, un sector destinat produselor alimentare (materii prime pentru bucatarii, produse finite alimentare si bauturi destinate desfacerii in restaurante, baruri, hoteluri), completand astfel gama de produse si servicii utilizate in industria ospitalitatii”, se arata in comunicatul de presa emis de International Trade Center Brasov.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302