Calendarul Federatiei Somelierilor din Romania

Calendarul Federatiei Somelierilor din Romania
person Horeca
access_time_filled

Calendarul Federatiei Somelierilor din Romania

Federatia Somelierilor din Romania aduce la cunostinta celor interesati principalele activitati in care este implicata Federatia la inceputul primaverii 2011, pe langa evenimentele cotidiene, prezentari, degustari, formare profesionala si o activitate publicistica bogata.

26-27 FebruarieParticiparea la”Zilele Vinul.Ro”

vinul.ro editia II

Dupa ce primul eveniment a fost considerat un succes, Zilele Vinul.Ro continua cu editia a II-a, in 26-27 februarie 2011, doua zile de targ cu vinuri de excelenta, gustari asortate si expozitie de pictura. Vor fi prezenti la restaurantul Margo Lounge (str. Lipscani, nr 29-33) mai multi producatori din Dragasani: Agricola Stirbey, Casa de Vinuri Iordache si Via Sandu, unii dintre acestia participand in premiera la un astfel de eveniment. O invitatie a fost trimisa si catre Casa Isarescu. Acest proiect a fost initiat de Vinul.ro pentru a oferi publicului din Bucuresti ocazia de a lua contact nemijlocit cu potentialul si oferta fiecarei regiuni viticole. Maestru de ceremonii va fi Somelierul Sergiu Nedelea, Presedintele Federatiei Somelierilor din Romania.

3 Martie – Participarea la evenimentul  „Taieturi Fine”, organizat de Fiskars-Bilancia

Avand un suport foarte gustos de la Nordic Impex, vinuri de la Roy&Damboviceanu, Fiskars si Bilancia, organizeaza la Centrul de Excelenta in Gastronomie AROMA, un eveniment care are drept scop testarea intr-o maniera inedita, exceptionala gama de cutite produse de Fiskars. Evenimentul este sustinut pe partea demostrativa de Marketing Manager Fiskars Brands Finland Dl. Mikko Manninen, zona de gastronomie va fi sub bagheta Chef-ului Antonio Passarelli – Vicepresedinte al Federatiei Bucatarilor din Romania, iar vinurile oferite spre degustare vor fi povestite de Somelierul Sergiu Nedelea- Presedinte F.S.R.

5 – 6 Martie –Participarea la”Campionatul de Gatit in Aer Liber”-Iasi

afis iasi

„Cupa Moldovei –Iasi, Piata Unirii”, eveniment organizat de Fundatia Culturala A.C.E.E.A., gazduieste „Parada Somelierilor” sub egida F.S.R. La eveniment vor participa Somelierul Marian Timofti, Somelierul Bogdan Dumitrescu, somelierii din Iasi, simpatizantii sau membrii ai asociatiilor afiliate F.S.R.. Alaturi de prezenta extraordinara a expertului in formarea somelierilor dna. Cornelia Toma, echipa va fi coordonata de Presedintele F.S.R., Somelierul Sergiu Nedelea.

11-13 Martie- Participarea la”Good Wine” Targul International de Vinuri

good wine 2011

Federatia Somelierilor din Romania participa alaturi de Centrul de Excelenta in Gastronomie Aroma, la Targul International de Vinuri, organizat la World Trade Plaza, Bucuresti-Hotel Pullman. in cadrul manifestarii vor fi sustinute sesiunile de degustari si respectiv de asocieri oeno-gastronomice. Vor participa activ membrii F.S.R. si F.B.R.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302