Recomandări de prevenție sanitară pentru unitățile HoReCa

Recomandări de prevenție sanitară pentru unitățile HoReCa
person Horeca
access_time_filled

Firma de specialitate în prevenție și dezinfecție Diversey România a realizat în parteneriat cu Federația Industriei Hoteliere din România (FIHR) un ghid dedicat operatorilor HoReCa care cuprinde o serie de recomandări de prevenție sanitară, care au ca scop redeschiderea unităților HoReCa în deplină siguranță.

Ghidul oferă recomandări practice privind curățarea tuturor spațiilor dintr-un hotel în caz de epidemie, de la curățarea recepției și a holului de la intrare, până la curățarea camerelor de oaspeți, bucătăriei, restaurantului și barului, sălilor de conferință, toaletelor publice, piscinei și a spațiilor pentru angajați.

Lucrăm intens în colaborare cu FIHR pentru sprijinirea industriei și asociațiilor de profil cu lansarea programului de pregătire pentru redeschiderea și operarea mai departe a unităților HoReCa în deplină siguranță, atât pentru oaspeți cât și pentru angajații proprii. Punem la dispoziție vasta experiență globală a Diversey în domeniul igienizării și dezinfecției profesionale pentru asigurarea unor standarde operaționale înalte de maximă siguranță pentru toate categoriile de operatori, dar și ca potențial suport pentru autorități în definirea unor norme coerente ce sunt recomandate pentru redeschiderea unităților”, declară Marius Enache, Country Director Diversey România.

Regăsiți mai jos recomandările Diversey pentru operatorii din industria HoReCa (dați click pe poză pentru a rasfoi ghidul integral).

Citeste mai mult

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302