Restauratorii englezi reduc preţurile şi personalul angajat

Restauratorii englezi reduc preţurile şi personalul angajat
person Horeca
access_time_filled

O treime din restauratorii britanci și-a redus prețurile și a aproximativ un sfert a redus numărul angajaților temporari în ultimele șase luni pentru a ajuta afacerile să facă față recesiunii, a indicat un studiu realizat pe un grup de 500 proprietari de restaurante. Dar in ciuda acestor măsuri de reducere a costurilor și teama de adâncire a recesiunii, 31% din respondenții chestionați de Aviva în analiza sa bianuală SME (Small and Medium Enterprises) Pulse, încrederea în revenirea economică în rândul operatorilor din sectorul restaurației este mai mare decât în alte sectoare ale economiei.

UKrestaurant1
Potrivit ultimelor date, 20% din proprietarii de restaurante sunt încrezători că economia se va îmbunătății în acest an, comparativ cu 13% din totalul întreprinzătorilor mici și mijlocii. Pe lângă reducerea prețurilor și a personalului, restaurantele au spus celor de la Aviva că iau în considerare, pentru a-și menține afacerile, următoarele aspecte: reducerea orelor suplimentare și a cheltuielilor cu acestea (27% din respondenți), reducerea personalului permanent (23%), discounturile (23%) și diverisificarea (15%). TVA-ul pentru restaurante, ca și pentru majoritatea bunurilor și serviciilor în Marea Britanie este de 20%.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302