Se lansează cartea “Brandul Ospitalităţii”

Se lansează cartea “Brandul Ospitalităţii”
person Horeca
access_time_filled

Cartea „Brandul Ospitalității” semnată de Cristian Cărămidă se va lansa oficial joi, 3 noiembrie în cadrul Târgului de Turism al României, și reprezintă prima carte românească din domeniul brandingului ce abordează tematica atât de complexă a industriei ospitalității. Având ca obiectiv prezentarea noțiunilor fundamentale despre brand și branding în contextul industriei ospitalității, cartea abordează temele esențiale pentru o bună cunoaștere și exploatare a potențialului de brand hotelier.
cartePlecând de la condițiile speciale impuse industriei ospitalității și abordând fiecare element necesar construcției unui brand hotelier, cartea este un necesar îndrumar și o lectură plăcută. Fără a folosi termeni academici, cartea se adresează în egală măsură specialistului în marketing hotelier, managerului de hotel sau directorului de resurse umane.
La evenimentul prilejuit de lansarea carții „Brandul ospitalității” vor fi invitați reprezentanți ai presei scrise, radio și TV, oficiali din Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, reprezentanți ai Federației Industriei Hoteliere din România, membri ai diferitelor organizații profesionale din domeniul ospitalității. Pentru hotelieri, manageri de restaurante, baruri sau cafenele, cartea este un îndrumar în construcția unui brand de succes. Cartea are un format de 14/20, 240 de pagini și primul tiraj este tras în 2000 de exemplare. Se va distribui nominal top managementului hotelier din România, prin Centrul de Librării București, librării on-line, diverse alte canale de difuzare.

Evenimentul de lansare va avea loc joi la ora 14.00, în cadrul Târgului de Turism al României care se desfășoară la Romexpo, în perioada 3-6 noiembrie 2011.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302