Şemineele de exterior, o necesitate în sectorul restauraţiei

Şemineele de exterior, o necesitate în sectorul restauraţiei
person Horeca
access_time_filled

Seminee-buzz1Din cauza legislației împotriva fumatului și a aplicativității acesteia și în România, dar și pentru că operatorii din restaurație își doresc prelungirea activității teraselor localurilor lor, distribuitorii de echipamente de încălzire pentru exterior vin în întâmpinarea necesităților businessului din domeniul ospitalității. Pentru că șemineele pentru exterior oferă personalitate spațiului afacerii voastre, importatorul E.G.S Building Construct S.R.L vă propune soluțiile de la Faber, șemineele pentru exterior The Buzz și The Tube.
Perfecte pentru amplasarea în spațiile exterioare special amenajate pentru fumători ale restaurantelor, barurilor, hotelurilor, cluburilor, teraselor acestea sunt dotate cu scrumieră și oferă posibilitatea încălzirii ambientului (cu putere de 9 kw).

Șemineeele mobile de exterior de la Faber sunt garanția unei ambianțe perfecte în serile friguroase.

Seminee-buzz
The Buzz are două roți care permit mutarea și poziționarea foarte comodă în spațiul dedicat teraselor. Focul este vizibil din trei laturi, tentându-vă sa stați în jurul lui cu un grup de prieteni. Chiar dacă The Buzz folosește gazul, decorul care imită lemnul natural dă focului un aspect spectaculos și atractiv.

Seminee-tube

The Tube este un șemineu exterior cu design modern, minimalist, ce oferă o vedere excelentă a focului, datorită formei sale rotunde și a geamurilor generoase. Este echipat cu o scrumieră design, comod de mutat și instalat.
Faber este producător de șeminee cu gaz, șeminee electrice și sobe cu lemne și face parte din grupul Irish Glen Dimplex, cel mai mare producător specializat în încălzirea electrică și șeminee cu gaz. Grupul are în prezent mai mult de 10.000 de angajați și raportează vânzări anuale de aproximativ 3 miliarde de euro.

http://www.edilkamin.ro/

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302