Targul International de Vinuri GoodWine, se pregateste pentru editia V

Targul International de Vinuri GoodWine, se pregateste pentru editia V
person Horeca
access_time_filled

Targul International de Vinuri GoodWine, se pregateste de editia V

Targul International de Vinuri GoodWine va avea loc in perioada 11-13 martie 2011 si va reuni producatori, distribuitori si importatori de vinuri premium din Romania, dar si producatori din strainatate. Evenimentul, ajuns la a cincea editie, va avea loc in acelasi loc ca si editiile precedente, la World Trade Plaza – Hotel Pullman din Bucuresti. Vinurile prezentate la Goodwine provin din Romania, Franta, Italia, Bulgaria, Spania, Australia, Argentina, Africa de Sud, California. Evenimentul este organizat de Proactive Business Communication.

goodwine-ca16

Printre companiile expozante la editia din martie Goodwine se numara: Cotnari, Vinarte, SERVE, Crama Oprisor, Winero, Senator Wine, Crama Girboiu, Domeniile Samburesti, Vie Vin Vanju Mare, Casa de Vinuri Husi, Domeniile Ostrov, Domeniile Dealu Mare Urlati, Vinexpert, Heinrig Distribution, Vinuri Argentina, Bodegas Vicente Gandia (Spania), Print Label – etichete vin, Bristot (brand premium de cafea), Avantaj Suta la Suta (butoaie si accesorii crame), Asociatia Micilor Producatori de Vin din Republica Moldova, Fusion Technique,  Round The World Travel.

goodwine organizatori

Ca si la editiile precedente, in spatiul dedicat show-urilor gastronomice, mai multe restaurante si scoli de bucatari vor gati preparate care vor fi asortate ulterior cu vinurile prezente in targ: Centrul de Excelenta in Gastronomie AROMA, Åžcoala de Bucatari Bella Italia, Eurodeal, Restaurantele Edelweiss Poiana Brasov, Ginger, Good Food, Dan Silviu Boerescu (www.bucatarescu.ro), Bristot.

Targul Goodwine este partener cu cele mai importante asociatii si structuri din industria vinificatiei. Astfel, acesta a semnat parteneriate cu Federatia Somelierilor din Romania (FSR), Asociatia Somelierilor din Romania (ASR) si Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania (ADAR).

vinuriiii

Cotnari continua colaborarea cu Goodwine, in calitate de partener oficial al evenimentului, parteneriat pe care l-a inceput in 2010. Cel mai mare producator de vinuri albe din Romania, compania Cotnari, va fi asadar, in 2011, partenerul oficial al ambelor editii Goodwine, martie si noiembrie 2011.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302