Târgurile dedicate industriei ospitalităţii din toamna 2011

Târgurile dedicate industriei ospitalităţii din toamna 2011
person Horeca
access_time_filled

Specialiștii din industria ospitalității din țara noastră sunt așteptați în această toamnă la diverse târguri dedicate industriei de profil, unde își pot promova afacerile și ofertele pentru vizitatori. Așa cum ne-a obișnuit, Bucureștiul găzduiește cele mai multe evenimente de profil. Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT) dă startul târgurilor de turism din toamna acestui an cu Târgul Internațional de Turism Winter Holiday, care se va desfășura în perioada 29 septembrie – 2 octombrie 2011, la Palatul Parlamentului.

even.1

Până în prezent 57 de expozanți s-au înscris la târgul dedicat vacanțelor de iarnă, de la sfârșitul lunii septembrie, potrivit datelor de pe site-ul târgului, iar înscrierile continuă. „Din ce în ce mai mulți români sunt interesați de vacanțele din sezonul de iarnă și au nevoie de cea mai bună alegere, așa încât ne propunem să oferim expozanților posibilitatea de a vinde cât mai multe vacanțe de iarnă, într-un cadru cât mai adecvat, atât pentru destinații interne, cât și externe”, a declarat președintele ANAT, Corina Martin.
even2În perioada 3-6 noiembrie 2011 se desfășoară Târgul de Turism al României (TTR), ajuns la impresionanta ediție cu numărul 26. La ediția de primăvară a TTR de anul acesta au participat peste 180 de firme din România și din străinătate, cu un grad de internaționalizare de aproape 50%, și peste 20.000 de vizitatori.

Ediția de toamna TTR 2011, care se va desfășura tot la centrul expozițional Romexpo din Capitală, se adresează agențiilor de turism, tour operatorilor, autoritătilor și asociațiilor profesionale din turism, organizatorilor de congrese și turism de afaceri, stațiunilor turistice și complexelor balneare, hotelurilor, pensiunilor, agenților economici ce oferă servicii de alimentație publică în turism, servicii de transport, servicii financiare și de asigurări, IT și sisteme de rezervări, învățământ și formare profesionala in turism, cultură și agrement, dar și editurilor și publicațiilor de profil.

romhotel.jpgTot în perioada 3-6 noiembrie se desfășoară și ROMHOTEL – Expoziție internațională de arhitectură, echipamente, dotări și mobilier pentru hoteluri și restaurante. Ajuns la a 19-a ediție, evenimentul se va desfășura la Romexpo și reprezintă un prilej pentru specialiștii din sectorul horeca de a se întâlni și de a afla cele mai recente tendințe în materie.

Romhotel aduce în prim plan oferte din următoarele domenii: echipamente specifice, dotări, mobilier și accesorii pentru structuri de primire și pentru unități de alimentație publică, catering, fast-food; produse, echipamente și accesorii pentru întreținerea curățeniei și igienei pentru hoteluri și restaurante; vestimentație și dotări specifice pentru personal; materiale pentru finisare și decorare interioară, dar și echipamente electronice.
gw1Tot în luna noiembrie se desfășoară la București Târgul Internațional de Vinuri GoodWine, eveniment care va avea loc în perioada 18-20 noiembrie 2011, la World Trade Plaza, hotel Pullman București. Târgul se adresează atât specialiștilor din domeniul horeca cât și publicului pasionat de vin și reunește producători, distribuitori și importatori de vinuri premium din România, dar și producători din străinătate. Contactul dintre producători, somelieri și consumatori este un aspect deosebit de benefic și important pentru educarea și evoluția pietei  de specific din România.

De la ediția de toamnă GoodWine nu vor lipsi show-urile gastronomice susținute de școli de bucătari și maeștri bucătari renumiți și nici degustările și lansările de vin, iar pentru împatimiții vinului se află în pregătire un Master Class ce va fi susținut de un Master of Wine.

bacauTârgurile de profil nu lipsesc nici din țară. Clujul găzduiește în perioada 11-13 noiembrie a cincea ediție a Târgului de Turism Touristica, oragnizat de ANAT și Libero Events. Printre expozanții se vor număra agenții de turism, hoteluri, regiuni turistice, publicații de profil și oragnizații sau asociații turistice. Înscrierile pentru doritori se fac pe site-ul evenimentului.
Și Bacăul găzduiește în perioada 25 -27 noiembrie 2011, Târgul de Turism de la Băcău, care se va desfășura la Central Plaza Bacău, unde 5000 de vizitatori se estimează că vor trece pragul târgului de turism.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302