TriestEspresso Expo la bilant

TriestEspresso Expo la bilant
person Horeca
access_time_filled

TriestEspresso Expo la bilant

Triste Fiera

Editia a V-a a expozitiei de cafea TriestEspresso Expo si-a inchis portile. Bilantul evenimentului indica faptul ca expozitia a adus beneficii financiare zonei in valoare de 5 milioane de euro, potrivit comunicatului de presa si a crescut cu 24,2% fata de editia precedenta, cu 230 de expozanti din industria cafelei din 22 de tari. S-au inregistrat 8.757 de vizitatori din 85 de tari si 105 jurnalisti din 18 tari.

TriestEspresso-Expo

Lansat in anul 2000, TriestEspresso Expo, targ bianual, a cunoscut o extindere progresiva culminand in acest an cu ocuparea intregului spatiu expozitional. Pentru prima data, in acest an prima zi a expozitiei a fost deschisa si publicului larg. „Caracteristica distinctiva a acesti editii a fost calitatea si potentialul productiv al tuturor expozantilor din industrie”, a obesrvat Franco Bazzare de la Associazione Caff¨ Trieste.

triestecaffe81

Al patrulea parteneriat intre muzeele cafelei din Europa a avut loc, de asemenea, in cadrul expozitiei. Dupa parteneriatele cu Muzeul pentru Tehnologia Cafelei – Probat Werke din Germania in 2004, Caferama-Badilatti din Elvetia din 2006 si Kaffee Kompetenz Zentrum din Viena in 2008, in acest an a venit randul Muzeului Aventurii Peugeot.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302