Ultima şansă de a nominaliza hotelul, restaurantul sau spa-ul anului!

Ultima şansă de a nominaliza hotelul, restaurantul sau spa-ul anului!
person Horeca
access_time_filled

Cel mai mare eveniment dedicat industriei hoteliere din România, Hotel Tourism&Leisure Investment Conference va găzdui în acest an Gala Premiilor de Excelență, unde vor fi premiate cele mai eficiente și inovative proiecte și concepte din industria ospitalității și a turismului din România.
Oricine poate nominaliza!
Până în data de 31 martie 2012, ora 12 p.m. puteți nominaliza pentru 27 de categorii dintre care: Hotelul anului, Cel mai popular hotel, Lansarea hotelieră a anului, Pensiunea anului, restaurantul anului, barul anului, spa-ul anului, Cea mai bună agenție de turism ș.a.

afisGPE

Dacă doriți, puteți nominaliza la orice categorie. „Ai vizitat recent un restaurat, un hotel, din zona ta? Consideri că există un festival care ajută la atragerea turiștilor sau vrei să propui pe cineva la categoria Excelență? Acum îi poti propune să fie printre cei mai buni”, spun organizatorii.
Înscrierea în competiție se poate realiza gratuit și online, accesând secțiunea GALA (înscrie-ți proiectul) de pe site-ului evenimentului www.hotelconference.ro,  sau la adresa de e-mail office@evensys.ro.
Primele 10 nominalizări din fiecare categorie care vor rămâne în competiție vor fi analizate și jurizate de către cei 17 membrii ai juriului împreună cu publicul online.
star2Dacă prima zi a Hotel Tourism&Leisure Investment Conference este dedicată Galei Premiilor de Excelență, a doua zi a evenimentului, desfășurată pe 25 aprilie, va găzdui o conferință de o zi, în care panelul de vorbitori invitați, specializați în cele mai diverse arii de expertiză din industria hotelieră și a ospitalității, va oferi participanților o imagine la zi asupra integrării tacticilor de investiții și convertirea acestora în indici de profitabillitate.  Programul conferinței și subiectele abordate le găsiți aici.
A treia zi a evenimentului, desfășurată pe parcursul zilei de 26 aprilie, este dedicată seminariilor și studiilor practice oferite de specialiști ai companiilor de top din industrie. În cadrul workshopurilor și seminariilor tehnice, specialiști, experți și practicieni din diversele segmente ale industriei hoteliere și ospitalității vor oferi exemple practice și studii de caz celor prezenți.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302