Un nou magazin de vinuri Cramele Halewood

Un nou magazin de vinuri Cramele Halewood
person Horeca
access_time_filled

Un nou magazin de vinuri Cramele Halewood

Magazin Targoviste

Cramele Halewood, cel mai mare exportator de vinuri imbuteliate din Romania, a deschis un nou magazin de vinuri, in Targoviste. Acesta este cel de-al V-lea magazin deschis in Romania dupa cele din Urlati (Conacul Urlateanu), Azuga (Pivnitele Rhein), Ploiesti si Breaza, si ofera spre vanzare vinuri produse de Cramele Halewood, din cele 3 regiuni viticole importante ale Romaniei: Dealu Mare, Podisul Transilvaniei (Sebes) si Cernavoda-Murfatlar. Pe langa vinurile romanesti mai pot fi gasite aici si vinuri de la cei mai importanti producatori din Europa, America, Australia si Africa, Cramele Halewood fiind reprezentantul acestora in Romania.

Magazinul din Targoviste nu este ultimul planificat pentru acest an, in perioada urmatoare, intentionandu-se extinderea retelei de magazine in Bucuresti, Brasov si Timisoara, potrivit directorului general la Cramele Halewood, Dan Munteanu. Magazinul recent deschis, comercializeaza peste 400 de vinuri imbuteliate la preturi de producator si distribuitor direct, vinuri pentru toate gusturile, procentul de vinuri romanesti fiind de 40%.

Societatea Cramele Halewood face parte din Grupul Halewood Romania, alaturi de Halewood Romania Srl si Domeniile Halewood Srl. Grupul Halewood Romania are in proprietate peste 350 hectare de vie plantate in perioada 2002-2009, o investitie de peste 7 milioane euro. in 2010, 17 vinuri din portofoliul Cramele Halewood au primit recunoasterea internationala.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302