Vinars Miorita XO 12 Ani medaliat cu aur in cadrul Concours Mondial de Bruxelles 2010

Vinars Miorita XO 12 Ani medaliat cu aur in cadrul Concours Mondial de Bruxelles 2010
person Horeca
access_time_filled
Vinars Miorita XO 12 Ani medaliat cu aur in cadrul Concours Mondial de Bruxelles 2010vinars_premiatEforturile oenologilor Vincon Vrancea, vinificatorii Beciului Domnesc si Muscatel, au fost oficial recunoscute, in cadrul celei de-a 16-a editie a Concours Mondial de Bruxelles, desfasurat la sfarsitul lunii aprilie, la Palermo. Miorita  XO 12 Ani a fost premiat cu medalia de aur si este singurul vinars romanesc rasplatit cu aceasta distinctie la nivel international. Sesiunile de degustare din cadrul Concours Mondial de Bruxelles 2010 s-au desfasurat pe parcursul a trei zile, juriul concursului, Ãimpartit in 46 de comisii, selectionand cele mai bune vinuri si bauturi spirtoase dintre cele peste 7,000 de probe inscrise in concurs. La aceasta editie, Romania a avut in concurs 51 de probe (49 de vinuri si 2 bauturi spirtoase).
“Dupa medalia de aur obtinuta in concursul international de la Timisoara, vinarsul Miorita a confirmat inca o data si a cucerit juriul Concours Mondiale de Bruxelles prin calitatea sa exceptionala. Ne bucura de fiecare data o astfel de reusita. in acelasi timp, ne si responsabilizeaza. Asa cum ne-a demonstrat recordul de inscrieri de anul acesta, competitia la nivel mondial creste, iar Vincon e hotarat sa ramana printre castigatori si la editiile viitoare”, povesteste Laurentiu Gioroc, Director de Marketing, Vincon Vrancea.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302