Accor deschide un MGallery în Plovdiv, Bulgaria

Accor deschide un MGallery în Plovdiv, Bulgaria
person Horeca
access_time_filled

Accor a adăugat oficial hotelurilor premium boutique o proprietate emblematică, situată în Plovdiv, Bulgaria, cel mai vechi oraș locuit continuu din Europa. The Emporium Plovdiv – MGallery, aflat într-o clădire cu o istorie bogată, își întâmpină oaspeții cu un design inedit, tehnologie inteligentă și experiențe personalizate.


Hotelul de tip boutique dispune de 61 de camere, inclusiv 12 apartamente, care oferă o varietate de facilități și dotări pentru a crea o experiență autentică. Proiectat de un studioul de design Sundukovy Sisters S+S, hotelul de cinci stele este situat la mică distanță de principalele atracții turistice și arheologice din Plovdiv.
Hotelul boutique premium include un champagne-bar și camere inteligente cu caracteristici de lux, care permit scenarii individuale în funcție de starea de spirit a oaspeților: reglarea luminii din cameră, ajustarea ambianței, deschiderea și închiderea draperiilor și controlul funcțiilor audio-video, totul prin simpla apăsare a unui buton.
Interiorul The Emporium Plovdiv – MGallery corespunde formei unui forum antic, în design fiind îmbinate un fundal aspru cu accente îngrijite de alamă, stuc, lămpi aurii elegante, lemn natural, picturi sofisticate pe un fundal de minimalism subtil.
Un amestec de tradiție și modernitate, noul hotel The Emporium Plovdiv – MGallery oferă, de asemenea, zone intime de relaxare și de fitness, un restaurant modern și un champagne-bar și cu cocktailuri semnătură proprie.

MGallery Hotel Collection
Brandul MGallery Hotel Collection selectează și conservă proprietăți unice din întreaga lume, formând o colecție istorică de hoteluri de tip boutique autentice. Cu peste 100 de proprietăți, fiecare MGallery spune o poveste unică.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302