Donerboom deschide primul restaurant în București, parte dintr-un plan amplu de extindere

Donerboom deschide primul restaurant în București, parte dintr-un plan amplu de extindere
person Horeca
access_time_filled

După un an și jumătate de activitate în piața HoReCa, cu un concept ghost kitchen 100%, Donerboom face o nouă investiție și își reorganizează strategia de business cu un restaurant deschis în centrul Bucureștiului. Investiția se ridică la 500 de mii de euro și reprezintă startul planurilor de extindere cu noi locații Donerboom în următoarele 18 luni, cu un buget de două milioane de euro.


Am pornit Donerboom cu trei bucătării deschise în decurs de 1 an (2021), având la bază conceptul cloud kitchen sau ghost kitchen, ceea ce înseamnă că bucătăriile funcționau doar pentru livrare la domiciliu, fără a avea zona de servit la mese sau varianta de pick-up/take away. S-a investit mult în acest prim an, pe lângă buget a fost vorba de efort, timp și suflet pentru a oferi clienților cea mai bună calitate. Am dotat bucătăriile cu echipamente profesionale de ultimă generație, am contractat furnizori pentru cele mai bune ingrediente, am construit tre echipe complete în bucătărie și o flotă proprie pentru livrare”, spune Daniel Pistol, General Manager Donerboom
 
Cloud kitchen este un concept care funcționează cu succes în multe țări din Europa sau în Statele Unite, însă pentru clienții români acest concept nu oferă suficient contact cu brandul, cu oamenii care pregătesc mâncarea. Acest lucru s-a văzut și în solicitările de take away tot mai numeroase, oamenii preferând să vină să își ridice mâncarea din locație. 
Cu această nouă locație, brandul promite clienților un upgrade al experienței de fast food cu origini turcești: gust autentic, prospețime, serviciu rapid și o atmosferă cool-orientală.

Despre Donerboom
Donerboom face parte din Grupul Cinar ce cuprinde Cinar Food Production, Cinar Food Distribution și Cinar Kitchen, cu o istorie de 14 ani în industria alimentară românească. Activitatea grupului este concentrată pe nișa de produse orientale și de echipamente profesionale de bucătărie.
Donerboom a luat naștere în 2021, cu trei locații cloud kitchen deschise în București, pentru ca în 2022 să deschidă primul restaurant, tot în București.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302