Natalia Gelshtein – Kishsh desemnată noul CEO al Alpin57Lux

Natalia Gelshtein – Kishsh desemnată noul CEO al Alpin57Lux
person Horeca
access_time_filled

Natalia Gelshtein-Kishsh, executiv cu experiență în managementul companiilor din domeniul FMCG și cu un palmares în diverse piețe din Europa Centrală, a fost desemnată noul CEO al Alpin57Lux, companie românească axată pe producția și distribuția de înghețată, parte din grupul internațional Food Union.

Alpin57Lux a fost fondată în 1994 și are în prezent peste 500 de angajați, produce peste 100 sortimente sub 10 branduri, cele mai cunoscute fiind înghețata premium la preț accesibil Transalpina, brandul tradițional de înghețată Fulg de Nea, înghețata fără zahăr adăugat Suplette și brandul de înghețată pentru copii, Tedi.
 
Natalia Gelshtein-Kishsh a lucrat în ultimii 15 ani pentru Danone unde și-a dezvoltat cariera profesională și a avut responsabilități diverse, pe diferite piețe, începând ca Director de vânzări în Cehia, Ucraina și Rusia. Ulterior Natalia a preluat un rol regional, fiind numită Market Director pentru România, Bulgaria și Țările Adriatice, în aprilie 2017. Natalia a mai lucrat timp de 3 ani pentru Danone în Rusia, ca Director Modern Trade & On-Premise. Prima sa funcție de conducere a fost în cadrul Coca-Cola din Rusia, începând ca Brand Manager în 1998 și apoi ca National Key Account Manager între 2000 și 2003. 

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302