Tazz lansează un program prin care susține HoReCa în procesul de digitalizare și extindere în toată țara

Tazz lansează un program prin care susține HoReCa în procesul de digitalizare și extindere în toată țara
person Horeca
access_time_filled

Tazz Republic, primul program de investiții a companiei Tazz, a fost creat pentru a susține antreprenorii din HoReCa în procesul de digitalizare și extindere națională. Prin noul program, Tazz aduce restaurantele locale direct la ușa clienților săi din toată țara.
Programul funcționează pe baza unui sistem de suport consolidat prin parteneriate pe termen lung și se desfășoară în trei etape importante.


În primă fază, identificăm cele mai apreciate restaurante din orașele în care activăm, cu potențial să își extindă rețeta de succes și în alte orașe. Apoi, selectăm parteneri din țară care întrunesc toate condițiile necesare pentru a opera aceste rețete de succes, garantând cele mai înalte standarde de calitate, inclusiv o experiență de livrare similară cu cea din restaurantul de origine. La final, lansăm aceste branduri de succes prin aplicație în mai multe orașe din toată țara, iar ele devin branduri virtuale cu o nouă strategie de expansiune, care merge dincolo de orașul de origine. Tazz Republic devine deci un program-premieră la noi, în care un rol crucial îl joacă ecosistemul solid de parteneri de încredere din HoReCa, construit de-a lungul ultimilor ani, dar și creșterea susținută a business-ului, pe care urmărim să o accelerăm prin acest tip de programe,” a precizat Alin Șerban, CEO Tazz.


Tazz Republic înseamnă în momentul de față 6 branduri virtuale (Dei Frati, The Empanadas Factory, Fresh Kebab, Gyroserie, Untold Magic Burger și Nori Yakitori), care au fost extinse prin aplicația Tazz într-un total de 11 de orașe din România până acum. În ceea ce privește numărul de restaurante din Tazz Republic, planurile de extindere ale programului urmăresc atingerea a 25 de branduri virtuale până la finalul anului în curs.
Brandurile virtuale, ajutate de Tazz să se extindă online în toată țara, diversifică astfel experiențele culinare din orașele țării, oferind în același timp acces prin aplicația Tazz la cele mai bune restaurante locale.

Despre Tazz
Platforma locală de livrare rapidă Tazz are o ofertă foarte diversă, ce cuprinde restaurante din țară, dar și o selecție extinsă de produse pentru cumpărături zilnice, farmacii, florării, articole sportive, cărți, produse de îngrijire personală și înfrumusețare și alte magazine.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302