Cursuri de calificare gratuite pentru meseria cofetar-patiser

Cursuri de calificare gratuite pentru meseria cofetar-patiser
person Horeca
access_time_filled

Federația Bucătarilor din România a început înscrierile pentru cursurile gratuite de calificare Cofetar-Patiser prin proiectul „Cursurile de calificare primul pas spre succes” POSDRU/108/2.3/G/807705. Cursurile se adresează persoanelor angajate în mediul privat, cu domiciliul stabil în Municipiul București sau Județul Ilfov și în special celor care lucrează deja în domeniu, însă nu au o calificare corespunzătoare postului ocupat.

cofetar

Cursul are o durată de 6 luni cu 720 ore de curs: 240 ore teorie, 480 ore practică. Teoria se va desfășura în prima parte a cursului, iar cursanții vor primi o subvenție lunară pentru a stimula participarea la curs, precum și pentru a minimaliza efectul absenței de la locul de muncă.
curs2Înscrierile se fac în ordinea primirii solicitărilor și în măsura îndeplinirii de către cursant a tuturor condițiilor de participare impuse. Pentru înscrieri puteți transmite solicitarea dumneavoastră la adresa office@fbro.ro, pentru a primi formularele de înscriere. Pentru alte informații, puteți suna la numărul de telefon: 0724.212.784, persoana de contact Cosmin Bărtoiu.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302