Carmolimp îşi dezvoltă sectorul de restaurante
Compania Carmolimp își dezvoltă sectorul de restaurante în urma unei investiții de peste 200.000 de euro. "Paradis by Carmolimp" este cel mai nou restaurant al familiei Șoneriu…
Citeste mai multCompania Carmolimp își dezvoltă sectorul de restaurante în urma unei investiții de peste 200.000 de euro. "Paradis by Carmolimp" este cel mai nou restaurant al familiei Șoneriu…
Citeste mai multÎn contextul în care consumatorii intenționează să reducă numărul vizitelor la restaurante în 2012, citând motivele financiare dar și dorința de a avea un control mai mare…
Citeste mai multRestaurantul Champions din cadrul hotelului de 5 stele Marriott din București derulează în luna februarie proiectul de Corporate Social Responsibility "You eat. We give", prin care donează…
Citeste mai multLanțul de restaurante de mâncare chinezească Wu Xing a anunțat că va deschide un nou restaurant Wu Xing în zona Centrului Vechi al Capitalei și că planurile…
Citeste mai multCel mai mare lanț de restaurante tip fast-food din lume, Subway se pregătește să deschidă primele unități în România. În prezent, compania a acordat 18 licențe pentru…
Citeste mai multSectorul restaurantelor din București a bifat o premieră la sfârșitul săptămânii trecute. În prezența lui Charles Montignac, aflat pentru prima oară în România (fiului inventatorului Dietei Montignac…
Citeste mai multAstăzi 27 ianuarie, are loc inagurarea oficială a mult-așteptatului restaurant Montignac, o franciză de la inventatorul regimului de slăbit Dieta Montignac și o premieră totodată în sectorul…
Citeste mai multProfesioniști din sectorul restaurației din întreaga lume se vor reuni la Restaurama 2012 – The International Eating Out Show, care se va desfășura în perioada 26-29 martie,…
Citeste mai multRestaurantele de tip fast-food câștigă teren de la an la an. În Marea Britanie de exemplu, mai mult de jumătate din mesele luate în oraș sunt la…
Citeste mai multTraficul în restaurantele din majoritatea țărilor de pe glob a scăzut semnificativ în trimestrul al treilea din 2011, cea mai drastică scădere fiind înregistrată în restaurantele din…
Citeste mai mult