Au fost anunţaţi câştigătorii “Oscarurilor Industriei de Travel” 2012

Au fost anunţaţi câştigătorii “Oscarurilor Industriei de Travel” 2012
person Horeca
access_time_filled

castigatoriworldtravelawardsOrganizatorii World Travel Awards au anunțat oficial câștigătorii distincțiilor World Travel Awards 2012, supranumite și Oscarurile industriei de travel,  în cadrul Ceremoniei Finale care a avut loc în luna decembrie, în New Delhi, India. Cele mai bune companii din toate sectoarele industriei de travel și de turism de la nivel mondial, dar și cele mai bune destinații turistice din 2012, au fost premiate și de această dată, cu cea mai înaltă distincție care se poate acorda companiilor din industria de travel.Â

Cea mai bună compania aeriană din lume a fost desemnată Etihad Airways, care a obținut totodată și premiul „World’s Leading Airline First Class”. Cea mai bună companie aeriană low-cost din lume a fost desemnată easyJet, iar Lufthansa a fost desemnată „World’s Leading Airline Economy Class”, precum și „World’s Leading Airline to Europe.”.

În ceea ce privește industria hotelieră de la nivel mondial, Cel mai bun brand hotelier din lume a fost desemnat InterContinental Hotels&Resorts, Cel mai bun brand hotelier de lux a fost ales Oberoi Hotels and Resorts, Cel mai bun brand hotelier economic a fost desemnat Holiday Inn Express, iar cel mai bun brand hotelier boutique a fost ales Small Luxury Hotels of the World. Cea mai bună alianță de hoteluri a fost desemnată Leading Hotels of the World.

Hotelul Burj al Arab din Dubai a fost desemnat cel mai bun hotel din lume (World’s Leading Hotel). Cel mai bun hotel de lux a fost numit The Oberoi Gurgaon din India, Cel mai bun hotel de business de lux a fost ales hotelul Radisson Royal din Moscova iar cel mai bun hotel spa a fost ales Mardan Spa, Mardan Palace din Antalya Turcia. Suedia are cel mai bun hotel de gheață din lume, Ice Hotel Sweden, iar Austria are cel mai bun hotel de wellness ” Grand Hotel Lienz, Austria.

grandhotellinezaustria

(Grand Hotel Lienz Austria – World’s Leading Wellness Hotel)

Compania Emaar Hospitality Group a fost desemnată „World’s Leading Hospitality Development Company”.

În ceea ce privește destinațiile turistice, India a fost aleasă World’s Leading Destination în 2012. „India a jucat un rol decisiv în crearea de noi oportunități pentru industria turistică, ca atare și decizia noastră de a organiza Marea Finală din 2012 în New Delhi. În mai puțin de o decadă, numărul turiștilor internaționali din India a crescut cu peste 50%, reflectând modul în care turismul este legat de evoluția economică a acestei noi superputeri”, a declarat Graham Cooke, Președinte și Co-fondator World Travel Awards.

Acesta a adăugat că ultimul an a continuat să fie unul provocator pentru fiecare sector din industria de travel și de turism, însă câștigătorii World Travel Awards au reușit să depășească această perioadă de criză și au înregistrat rezultate excepționale, răspândind în întreaga lume vestea revenirii industriei turistice și întărind totodată rolul industriei ca unul dintre pilonii principali ai economiei globale. Â

Lista completă a câștigătorilor World Travel Awards 2012 o găsiți AICI.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302