Forumul pentru Turismul de Sănătate de la Iaşi devine internaţional

Forumul pentru Turismul de Sănătate de la Iaşi devine internaţional
person Horeca
access_time_filled

A doua ediție a Forumului pentru Turismul de Sănătate se va desfășura în perioada 25 – 27 ianuarie 2013 la Iași și se va transforma într-o manifestare internațională, reunind specialiști din peste 15 state, ne-au declarat astăzi organizatorii evenimentului.

Forumul International pentru Turismul de Sanatate, organizat de Fundația Amfiteatru și Colegiul Medicilor din România, își propune să creeze o platformă de comunicare între experții din domeniul turistic și cel de sănătate, în vederea identificării principalelor resurse specifice pentru această formă de turism atât în România, cât și în întreaga lume, dar și integrarea turismului de sănătate într-un sistem coerent de dezvoltare.

afisforumiasi

„Începând cu cea de-a doua ediție, Forumul pentru Turismul de Sănătate devine internațional! Ca urmare a interesului crescut manifestat de persoanele din mediul internațional, Forumul pentru Turismul de Sănătate devine o manifestare științifică dezvoltată la nivel mondial.”, se arată pe site-ul evenimentului.

Cea de-a doua ediție a evenimentului, amânată pentru luna ianuarie a acestui an (inițial evenimentul trebuia să aibă loc în trimestrul 4 din 2012) acordă o atenție deosebită dezvoltării turismului medical urmărind clarificarea și dezbaterea principalelor schimbări produse în domeniu pe parcursul anului 2012. Liberalizarea sistemului de asigurări de sănătate, fluxul internațional de pacienți, dar și principalele strategii de marketing ale turismului de sănătate vor fi doar câteva dintre temele abordate în cadrul lucrărilor  forumului.

turismmedicalReunind practicieni, manageri în turism și sănătate, autorități centrale și locale, evenimentul se dezvoltă drept o pârghie esențiala de articulare teoretică și practică a unui domeniu insuficient valorificat în România ” turismul de sănătate.

Specialiștii din turism care doresc să participe la eveniment se pot înscrie AICI.

Agenda Forumului Internațional pentru Turismul de Sănătate, ediția a II-a, o găsiți AICI.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302