Cătălin Pittiş este noul preşedinte ANAT Sud-Muntenia

Cătălin Pittiş este noul preşedinte ANAT Sud-Muntenia
person Horeca
access_time_filled

Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT) a demarat alegerile pentru desemnarea unor noi conduceri în toate cele 8 organizații regionale. Pe 29 ianuarie a.c. au avut loc alegerile pentru Regiunea Sud Muntenia, iar Cătălin Pittiș a fost ales președinte de regiune, informează un comunicat emis de ANAT. Acesta va fi secondat de Viorica Vasile, în calitate de prim-vicepreședinte.

alegeriANAT

Regiunea Sud Muntenia ANAT este constituită din 44 de agenții de turism ce activează în județele Prahova, Dâmbovița, Argeș, Giurgiu, Ialomița, Teleorman și Călărași.

În urma unui vot strâns, Cătălin Pittiș, cu o experiență în turism de peste 20 de ani, iar în cea de asociație de peste 15 ani, a devenit președinte ANAT Sud-Muntenia. Fostul președintele ANAT pe această regiune, Adrian Voican a declarat: „Noi am ales să facem un pas înapoi. După aproape șase ani de mandat, a venit timpul ca în asociația noastră să promovăm și alți colegi, cu energii proaspete și viziuni puternice. Mă bucur că membrii au ales tinerețea! Sunt convins că noua echipă de conducere a Regiunii Sud Muntenia va continua cu succes activitatea noastră în cadrul ANAT”.

Noul președinte, Cătălin Pittiș a declarat că „În viața fiecărei organizații există aceste momente de schimbare a conducerii. A fost bine că s-a înregistrat un număr mare de participanți, veniți din toate județele regiunii și a fost bine că au fost și mulți candidați. Multumesc colegilor pentru participare și pentru încrederea acordată. Venim cu un suflu nou. corinamartinVom continua proiectele aflate în derulare. În noua calitate vom activa cu fermitate pentru protejarea businessului, mai ales împotriva acelora care desfășoară activități de turism fără a avea licență, sfidând legislația”.

Președintele ANAT, Corina Martin i-a urat succes noii echipe de conducere și a ținut să-i mulțumească lui Adrian Voican, afirmând că acesta a fost cel mai performant președinte de Regiune ANAT în ultimii ani. „Felul în care ați apărat, permanent, interesele și drepturile membrilor din provincie a reprezentat, cu adevărat, un model! Doresc noii echipe de conducere a Regiunii Sud să aducă și mai multe evenimente și proiecte de succes în ANAT!  E timpul să lăsăm loc pentru cei care vin din urmă cu o 9 atitudine”. 

Pe 15 martie a.c. vor avea loc alegerile pentru desemnarea noii conduceri ANAT la nivel național, pentru perioada 2013 – 2015.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302