O legendă a ski-ului alpin, consilier în turism de iarnă al ministrului de turism bulgar

O legendă a ski-ului alpin, consilier în turism de iarnă al ministrului de turism bulgar
person Horeca
access_time_filled

girardelliMarc Girardelli, o legendă a ski-ului alpin, va fi consilier al ministrului bulgar al turismului, Nikolina Angelkova, informează agenția bulgară de presă Novinite. Angelkova a anunțat în luna decembrie că îl va consulta pe Girardelli pe probleme referitoare la turismul de iarnă.

Potrivit ministrului turismului bulgar, principalul obiectiv al Bulgariei este de a obține recunoaștere ca destinație turistică de vizitat pe tot parcursul anului (nu doar pe timp de vară) și de a se situa printre primele 5 piețe din Europa. 

Ministrul bulgar al turismului a prezentat și alte priorități precum crearea unei strategii naționale durabile în domeniul turismului cu un focus pe brandurile regionale, crearea unei strategii naționale de marketing, înființarea unui fond național destinat infrastructurii turistice și atracțiilor turistice, clarificarea statusului legal și de management al stațiunilor naționale, și dezvoltarea unor tipuri specifice de turism. 

Girardelli a susținut că Bulgaria trebuie să analizeze punctele sale forte și să își concentreze eforturile pe acestea.

Acesta a declarat că îi va recomanda ministrului bulgar al turismului efectuarea unei analize detaliate a situației actuale a infrastructurii în urma căreia să se stabilească măsurile care vizează îmbunătățirea acesteia.

„Excelența în servicii și trainingul angajaților fac un produc turistic de succes și duc la o creștere a prețurilor”, a subliniat acesta.

Sursă foto: www.deportistasdeleyenda.blogspot.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302