Proprietarii de pensiuni din România merg la schimb de experienţă în Spania

Proprietarii de pensiuni din România merg la schimb de experienţă în Spania
person Horeca
access_time_filled

100 de reprezentanți ai pensiunilor din România vor merge în perioada 19 februarie – 26 martie a.c. în Spania, pentru un schimb de experiență organizat în cadrul proiectului „Întreprinzători în Turism – Pensiuni în România”, cel mai mare proiect dedicat turismului de pensiune din România.

Proprietarii de pensiuni din țara noastră vor avea posibilitatea de a vizita afaceri turistice de succes din Spania, având astfel acces la bune practici europene. Cei 100 de participanți se vor deplasa în cadrul a 5 delegații de câte 20 de participanți. În cadrul acestor deplasări se vor vizita afaceri turistice și organisme reprezentative de resort, etalon pentru dezvoltarea turismului în Spania.

pensiunimoeciu

Proiectul „Întreprinzători în turism ” Pensiuni în România” este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investește în oameni!” și este implementat de Fundația Națională a Tinerilor Manageri, în parteneriat cu organizațiile Asociación Agraria de Jóvenes Agricultores de Almeria – ASAJA și Asociația Naționala de Turism Rural Ecologic și Cultural (ANTREC).

Proiectul are ca scop dezvoltarea unei comunități de antreprenori în turism și manageri de pensiuni, care să beneficieze de instruire, informare și consultanță pentru a-și dezvolta afacerile.

Pentru schimbul de experiență în Spania, următoarele costuri sunt acoperite de Fundația Națională a Tinerilor Manageri, prin proiect: transportul cu avionul România – Spania dus – întors, 7 nopți de cazare în camera dublă în Almeria, servicii de masă, asigurare de sănătate și transport cu autocarul pentru vizitare a 10 afaceri turistice din regiunea Almeria.

pensiunirurale

Lista completă a pensiunilor din România care vor merge în Spania pentru a participa la acest schimb de experiență o găsiți AICI.

Sursa: www.intreprinzatorturism.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302