World Travel Market pompează 160 milioane lire sterline în economia londoneză

World Travel Market pompează 160 milioane lire sterline în economia londoneză
person Horeca
access_time_filled

Cel mai important târg de turism din lume dedicat profesioniștilor, World Travel Market, care se desfășoară la Londra, în perioada 4-7 octombrie, pompează în economia londoneză peste 160 milioane de lire sterline, au anunțat organizatorii evenimentului.

rezultateworldtravelmarket

Evenimentul atrage circa 50.000 de profesioniști de top din industria de travel și de turism din întreaga lume, care vin în Londra an de an cu ocazia acestei manifestări.

World Travel Market declanșează afaceri în valoare de peste 2 miliarde de lire sterline, în timp ce peste 160 de milioane de lire sterline sunt pompate în economia londoneză prin bani cheltuiți pe hoteluri, restaurante, zboruri și alte cheltuieli efectuate de cei care vizitează capitala Marii Britanii în această perioadă.

Pentru a plasa aceste cifre în context, Săptămâna Modei din Londra, care s-a desfășurat în perioada 13 – 17 septembrie 2013 se estimează că a adus doar 100 de milioane de lire sterline în economia londoneză, subliniază organizatorii.

Sursa: www.wtmlondon.com

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302