“Cardul de 200 de euro”, cazare gratis la hoteluri

“Cardul de 200 de euro”, cazare gratis la hoteluri
person Horeca
access_time_filled

Un concept care functioneaza de peste 15 ani pe piata europeana a fost adus si in Romania anul trecut. Este vorba de cardul de vacanta 365 Holiday Plus Unlimited, creat de compania austriaca Connex Marketing Group. Acest card poate fi achizitionat de oricine si platind 198 de euro pe an poate merge insotit de inca o persoana sa stea gratuit pana la 6 nopti la unul dintre cele aproximativ 1.400 de hoteluri din 16 tari din Europa si din Egipt care s-au afiliat programului.

hotel-paralia
Conditia esentiala este ca posesorii cardului sa nu depaseasca sase nopti pe an la un hotel si sa-si plateasca micul dejun si cina. Dupa achizitionarea cardului turistii pot alege intre diferite hoteluri si pensiuni de trei, patru sau cinci stele, hoteluri de wellnes si sport, hoteluri dedicate turismului gastronomic sau cu alt specific.

Dupa ce studiati ofertele mai multor hoteluri din aceasta tara, trimiteti cererea de rezervare la hotel, unde trebuie sa introduceti codul pentru rezervare al cardului 365 Unlimited.

Rezervarea la hotelul dorit se face direct de pe site si veti primi pe e-mail confirmarea rezervarii si voucherul. Daca nu mai sunt camere disponibile, veti fi anuntat cand vor fi libere. Rezervarea locurilor trebuie facuta cu cel putin sase saptamani inainte de prezentarea la hotel.

Ulterior, veti completa formularul pentru cererea de rezervare cu ziua sosirii si plecarii, dar si cu datele personale ale persoanei care va insoteste. Dupa ce veti confirma prin e-mail oferta de rezervare primita de la hotel, aceasta devine definitiva.

hotel-rad6

Connex Marketing Group are o experienta de peste 22 de ani si dispune de peste 15 puncte de vanzare in 10 tari din Europa. Cei care doresc sa achizitioneze cardul 365 Holiday Plus Unlimited vor fi consiliati la fata locului de catre colaboratori competenti, precum si de echipa experimentata a Sales Managerilor, se spune pe site-ul companiei. Pana anul trecut, produsele Connex puteau fi folosite doar de catre managerii firmelor mari si de cativa angajati.

Un numar de 10 hoteluri si pensiuni din Romania au aderat pana acum la acest card. Lista completa a hotelurilor din tara noastra si din strainatate care au aderat la acest program o gasiti la http://www.connexgroup.net/holidayplus_unlimited/365_ro/colibri/ferienhotels_sa1.php.

Pentru cei care pretuiesc libertatea de miscare si flexibilitatea si nu vor sa fie conditionati de intervale orare in care sa cineze sau sa ia micul dejun, acest card nu este recomandat. Limitarile acestuia ne fac sa ne gandim ca la final cand tragem linie si socotim, vacanta nu mai este la fel de ieftina precum parea la inceput.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302