Cursurile de calificare in meseria de bucatar au inceput

Cursurile de calificare in meseria de bucatar au inceput
person Horeca
access_time_filled

cursuri oameni

 

Federatia Bucatarilor din Romania in calitate de Partener, organizeaza cursuri de calificare pentru meseria de BUCÄ‚TAR, împreuna cu colaboratorii săi: Camera de Comerț și Industrie a Municipiului Bucuresti în calitate de Beneficiar si Partenerii ÅžTEF Management Consulting si Camera de Comert si Industrie a Judetului Valcea. Cursurile sunt cofinantate de Fondul Social European prin programul Operational Sectorial – Dezvoltarea Resurselor Umane.

3Cursuri Aroma

Proiectul „O calificare in Turism – o sansa pentru o slujba mai buna” ofera posibilitatea participantilor de a accesa GRATUIT acest curs de calificare ce se va desfasura pe o perioada de aproximativ 6 luni. Cursantii in numar de 80 au fost selectati pe baza unor cerinte specifice din Municipiul Bucuresti si din mediul urban al Judetelor Ilfov, Dolj, Gorj, Olt, Valcea, Mehedinti, Brasov, Harghita, Covasna, Sibiu, Alba.

fbr

Cursurile vor avea o structura pe module de teorie precum si module de practica. Orele de teorie se vor desfasura in cadrul Centrului Educational, iar practica se va desfasura atat in cadrul Centrului Educational  Aroma pus la dispozitie de Federatia Bucatarilor din Romania, cat si la agenti economici de profil din zonele in care domiciliaza cursantii.

41Cursuri Aroma

Presedintele Federatiei Bucatarilor din Romania, dr. ing. Gabriela Berechet a deschis sesiunea cursurilor cu o prezentare succinta a modulelor de curs si una interactiva cu secvente video din unele dintre cele mai bune filme care surprind procesele gastronomice din bucatariile profesionale.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302