ExpoHoReCa 2011 Rusia, expozitie internationala specializata

ExpoHoReCa 2011 Rusia, expozitie internationala specializata
person Horeca
access_time_filled

ExpoHoReCa 2011 Rusia, expozitie internationala specializata

horeca2010_047

Rusii au adunat asociatiile de top din industria ospitalitatii pentru organizarea celei de-a IX-a editii a expozitiei internationale dedicata profesionistilor, „ExpoHoReCa”, care se va desfasura in perioada 10-12 martie in Sankt Petersburg. Evenimentul va fi gazduit de centrul de expozitii Farexpo, in parteneriat cu Academia de Ospitalitate, iar partenerii oficiali sunt Sucursala din Rusia a SCAE (European Association of Coffee Specialty), Clubul Hotelierilor – The Hotels Club, Asociatia Somelierilor din St-Petersburg si Ghilda Nationala a Bucatarilor Profesionisti.

horeca2010_001

De-a lungul celor noua ani de existenta, ExpoHoReCa a adunat in fiecare an peste 5.000 de specialisti din restaurante si hoteluri din St.-Petersburg, Leningrad, alte regiuni din Rusia si strainatate. Expozitia este cea mai mare din nord-vestul Rusiei si conform specialistilor poate concura la egalitate cu cele mai mari expozitii din Moscova.

horeca2010_048

ExpoHoReCa fiind organizata incepand cu anul 2008 de catre Farexpo in parteneriat cu Academia de Ospitalitate, a obtinut certificarea Asiciatiei Mondiale a industriei expozitiilor UFI si este considerata o expozitie care intruneste toate conditiile si standardele internationale existente. Expozitia rusa este dedicata specialistilor din industria ospitalitatii si reprezinta locul de intalnire al reprezentantilor hotelurilor, restaurantelor cu producatorii si distribuitorii de echipamente profesionale, servicii de consultanta specializata, produse si servicii pentru restaurante, cafenele, baruri, hoteluri si cluburi.

horeca2010_057

in cadrul expozitiei ExpoHoReCa se vor desfasura si alte evenimente de interes precum:

 • Baltic Culinary Star, a VII-a editie, competitie gastronomica pentru bucatarii sefi de la Marea Baltica cu participarea reprezentantilor din Germania, Letonia, Lituania, Polonia, Rusia, Finlanda si Estonia.
 • Festivalul bucatariei nationale – show gastronomic al chefilor cu renume de la Marea Baltica.
 • Scae-zone – traininguri si seminarii specializate de cafea.
 • Adunarea Vinului – expozitie a producatorilor si distribuitorilor de vinuri si alte bauturi, accesori pentru restaurante, cafenele, baruri, cluburi, degustari, demonstratii ale somelierilor de renume, combinarea vinurilor cu preparatele culinare.
 • Demonstratii cu cele mai noi echipamente profesionale si tehnologii pentru reprezentantii restaurantelor, cafenelelor, barurilor, pizzeriilor, brutariilor, cofetariilor, cantinelor, firme fast-food.

horeca_s_08_15

 • Gold Key – competitia hotelurilor – cele mai bune hoteluri independente din Rusia, alegerea castigatorilor si decernarea premiilor.
 • ETCC – Campionatul European al specialistilor cafelei, cu participarea baristilor, campioni al statelor Europei.
 • Forumul pentru profitabilitatea industriei ospitalitatii.
 • Demonstratii de tehnici si tehnologie
 • Prezentare programe noi de automatizare.
 • Prezentare noi colectii de uniforme profesionale.

horeca_s_08_17

 • Mese rotunde, seminarii, conferinte.
 • intalniri ale producatorilor cu consumatorii si distribuitorii produselor.

Atuul acestei expozitii il consituie faptul ca furnizeaza expozantilor si participantilor un public tinta specializat din industrie.

Detalii despre expozitie: http://www.en.farexpo.ru/horeca/

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302