ITB Berlin prezinta cele mai noi inovatii pentru turismul international

ITB Berlin prezinta cele mai noi inovatii pentru turismul international
person Horeca
access_time_filled

ITB Berlin prezinta cele mai noi inovatii pentru turismul international

ITB3

Unul dintre cele mai mari targuri internationale de turism, ITB Berlin, care se va desfasura in perioada 9-13 martie 2011, va organiza si sectiune dedicata serviciilor mobile de calatorie Mobile Travel Services. in cadrul forumului mondial de eTravel va fi prezentata platforma viitorului pentru servicii mobile de calatorie si retele sociale. Vizitatorii, reprezentanti ai industriei turismului vor gasi aici ultimele informatii cu privire la aplicatiile mobile si ultimele trenduri in retelele sociale. in eTravel Lab formatori de opinie si profesionisti din domeniu vor sustine pentru vizitatori workshopuri si seminarii privind solutiile mobile de maine, de care toti cei angrenati in industria ospitalitatii trebuie sa tina cont.

ITB1

Invitatii speciali, executivi din toate sectoarele turismului vor vorbi despre impactul retelelor sociale asupra afacerii lor, rezultatele obtinute in urma utilizarii tehnologiilor iPad si iPhone, analize privind comportamentul pasagerilor companiilor aeriene fata de serviciile oferite de acestea, solutii pentru dezvoltarea si perfectionarea industriei de eTravel.

in timpul Summitului PhoCusWright New Media din data de 10 martie 2011, reprezentantii blogurilor de calatorii din intreaga lume vor impartasi impresiile si experientele proprii si vor discuta noi strategii si tehnologii.

ITB4

in acest an eTravel World va fi nucleul central al targului, la care vor participa pentru prima data companii precum Vodafone, Voyavo din Statele Unite, Leadcall din Marea Britanie si castigatorul de anul trecut al premiului VIR Innovation, Komoot, site german didicat turismului montan cu o grafica inovatoare. Alti debutanti la targul din acest an sunt TravelSIM din Estonia, Worldmobi, Marea Britanie si A1Telekom Austria AG. Expozanti cu tradite la ITB precum Clanmo, mvolution, Pausanio, Tourias Mobile si TouristMobile vor fi prezenti si in acest an.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302