Faimosul hotel Hilton Brussels nu va mai opera sub acest brand

Faimosul hotel Hilton Brussels nu va mai opera sub acest brand
person Horeca
access_time_filled

Faimosul hotel Hilton Brussels nu va mai opera sub acest brand

Din 1 februarie 2011, hotelul Hilton din Brussels nu va mai opera sub brandul Hilton, proprietatea fiind achizitionata de grupul hotelier suedez Pandox AB, pentru 29 milioane de euro, in luna septembrie 2010. Acesta a inceput deja renovarile la actualul hotel, care vor costa aproximativ 25 milioane de euro.

hilton belgia

Saptamana aceasta, grupul hotelier Pandox a anuntat ca din data de 1 februarie hotelul va spune adio numelui sau de Hilton si se va numi pur si simplu „The Hotel”. in prezent, reprezentantii Pandox se afla in discutii cu branduri celebre pe plan international, in vederea unei posibile afilieri a hotelului la unul dintre aceste branduri, dupa ce renovarea va fi completa. Desi nu va mai opera sub brandul Hilton, „orice rezervare dupa 1 februarie 2011 va fi onorata”, se arata pe actualul site al hotelului.

Restaurant Belgia

Situat in centrul Brusselului, actualul Hilton se afla la doar cateva minute de principalele atractii ale orasului, avand o pozitionare deosebit de atractiva atat pentru segmentul business cat si pentru cel de leisure. Situat doar la 10 minute de condus de Comisia Europeana, proprietatea are 20 de sali de sedinte, un executive lounge si un centru de afaceri.

Portofoliul grupului hotelier Pandox cuprinde 121 de hoteluri, in 10 tari, cu un total de 24.800 de camere, situate in Suedia, Danemarca, Germania, Belgia, Elvetia, Marea Britanie, Bahamas si Canada. Hotelurile Pandox opereaza sub branduri celebre precum Scandic, Hilton, InterContinental, Crowne Plaza, Holiday Inn, Radisson Blue, Hyatt, s.a.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302