Hotelierii de pe litoral activi si in extrasezon

Hotelierii de pe litoral activi si in extrasezon
person Horeca
access_time_filled

Hotelierii de pe litoral activi si in extrasezon

Desi hotelierii de pe litoral sunt in extrasezon, acestia lanseaza la inceputul lui 2011, oferte care de care mai tentante, pentru a-si atrage turistii. Acestia anunta reduceri cu 20% pentru pachete turistice, oferte precum „Stai patru nopti, platesti trei”, chiar si oferte tematice, pentru cei dornici de miscare sau oferte precum „Happy kids”. Va prezentam cateva dintre cele mai atractive oferte lansate de hotelierii de pe litoral, pentru primavara lui 2011.

faleza MN

Hotelul IAKI din Mamaia transforma luna ianuarie in luna ofertelor speciale. Pentru a incepe anul cu bine, IAKI reduce toate tarifele la Cazare, Restaurant si la Beauty Salon cu 20%, prin Oferta”Special January”. Reducerea este valabila in toata luna ianuarie 2011.

O alta surpriza placuta pentru toti clientii actuali si potentiali ai Hotelului IAKI este noul Pachet „Happy Kids”, valabil in perioada 28 ianuarie – 6 februarie 2011, pe parcursul vacantei copiilor. „Pachetul Happy Kids include: 5 nopti de cazare pentru 2 adulti si 1 copil (3-12 ani), 2 cine speciale, animatie, jocuri interactive, pictura si atelier de creatie pentru copii, 3 sedinte de inot cu instructor pentru copii, acces SPA, pentru adulti si copii: piscina interioara, sauna, jacuzzi si fitness. Tariful pentru acest pachet atractiv este de 1710 Lei/camera dubla, de care poate beneficia intreaga familie”, se arata in comunicatul de presa emis de hotelul IAKI din Mamaia.

Cazino Constanta

Hotelul Splendid din Mamaia vine cu oferte deosebit de atractive pentru clienti la inceputul anului. Pana in 20 aprilie 2011, clientii hotelului Splendid pot beneficia de oferta  „Stai 4 nopti, platesti doar trei”, cu 375 lei de persoana pe sejur. „Tariful include cazare in camera dubla cu mic dejun, 1 sedinta de sauna gratuita, 10% discount la sedintele de masaj si cos de fructe in camera la sosire. Copiii sub 12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, in camera cu 2 adulti platitori”, se arata pe site-ul hotelului.

O alta oferta derulata de Hotelul Splendid in 2011 este ”Splendid City Break”, cu 210 lei de persoana pentru un sejur de 2 nopti, in camera dubla. Oferta este valabila pana pe 31 martie 2011 si include 2 nopti de cazare mic inclus, in camera dubla, 1 sedinta de sauna gratuita pe sejur, 10% discount la serviciile de masaj, 5% discount la toate notele de restaurant.

Marea Neagra

Hotelul Costinesti Royal, clasat la trei stele, vine cu oferte tematice pentru clientii sai. Astfel, reprezentantii hotelului au lansat „Oferta sport”, valabila pana pe 28 aprilie 2011. „Hotel Costinesti Royal te invita sa faci sport si iti propune super oferte. 95 ron/persoana, Cazare + 3 mese/zi. Hotel Costinesti Royal va pune la dispozitie teren langa hotel, unde se pot desfasura antrenamente de orice natura, si acces gratuit in sala de sport”.

Reprezentantii hotelului Costinesti Royal au lansat chiar si oferta de Paste: „Oferta Paste 2011, cu doar 299 ron/persoana/sejur! Oferta cuprinde: cazare 3 nopti + mic dejun bufet (in perioada 22 aprilie -25 aprilie 2011). Side 1 mai, hotelul Costinesti Royal ofera, pentru pretul de  299 ron de persoana, cazare 3 nopti + mic dejun bufet (29 aprilie-1mai) si cina festiva gratis din partea hotelului.

Luxosul hotel Cocor Spa din statiunea Neptun, de patru stele, acorda prin programul „inscrieri Timpurii”, o reducere de 20% la achizitionarea unui sejur pentru sezonul estival 2011, indiferent de ce include acesta (cazare, masa si pachete spa), cu conditia platii integrale a serviciilor pana la data de 1 februarie 2011.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302