Top 3 “orase ale berii” in Europa

Top 3 “orase ale berii” in Europa
person Horeca
access_time_filled

Top 3 „orase ale berii” in Europa

Raportul companiei SAB Miller, intitulat „Whose Round?” a prezentat spre sfarsitul anului trecut cele mai importante, dar si cele mai slabe orase din tarile Europene din punct de vedere al consumului de bere. Potrivit raportului primele pozitii din top sunt detinute de:

1.Praga

beerprague-pilsner-urquell

2. Amsterdam

amstel3

3. Berlin

beerGlaslabel

Orasele cel mai putin atractive sunt: Bucuresti, Bratislava si Varsovia.

Raportul indica faptul ca 20% din 6.000 de respondenti din 12 orase, au declarat ca Praga este orasul lor preferat unde se bea bere, urmat de Amsterdam (13%) si Berlin (12%). Bucuresti, Bratislava si Varsovia au obtinut fiecare doar 1% din voturile respondentilor.

Sondajul include si constatari cu privire la ziua din saptamana in care oamenii prefera sa bea bere (sambata, 58% din respondenti), la cine plateste berea cand se iese in oras, celebritatile cu care europenii ar iesi la o bere (Barack Obama si Angelina Jolie) si multe altele.

Din raport mai reiese faptul ca, de exemplu, rusii nu sunt deloc gentilomi, acestia se asteapta cand ies in oras, ca partenera sa-si plateasca singura consumatia.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302