Astazi s-a deschis Targul International de Turism de la Madrid

Astazi s-a deschis Targul International de Turism de la Madrid
person Horeca
access_time_filled

Astazi s-a deschis Targul International de Turism de la Madrid

Targul International de Turism de la Madrid si-a deschis astazi portile pentru a 31 oara in capitala Spaniei, reunind peste 10.000 de companii din industria turismului mondial: tour operatori, agentii de turism, operatori hotelieri, companii de transport, s.a. Peste 160 de tari si regiuni, printre care si Romania, vor participa la celebrul targ de turism, unde se asteapta un numar impresionant de participanti, peste 200.000 (atat publicul larg cat si specialisti din industrie). Evenimentul se desfasoara pana pe 23 ianuarie 2011, la centrul expozitional „Parque Ferial Juan Carlos”, din Madrid.

feria poster

in general primele doua zile ale Targului de la Madrid – cunoscut sub denumirea de FITUR – sunt dedicate profesionistilor din industrie, iar ultimele doua zile, dedicate publicului larg. FITUR 2011 a debutat cu o conferinta de presa sustinuta de Organizatia Mondiala a Turismului (UNWTO), in care aceasta a prezentat cel mai recent Barometru despre turismul mondial, furnizand date importante despre evolutia turismului din 2010 si o perspectiva asupra anului 2011 (mentionam ca asupra acestui subiect vom reveni maine cu mai multe informatii). De asemenea, de-a lungul intregului targ vor fi organizate conferinte, congrese, workshop-uri si dezbateri despre industria turismului.

fitur multi

Manifestarea reprezinta o platforma de intalnire pentru profesionistii din industria turismului din toate colturile lumii, si o ocazie de a crea noi strategii si linii de actiune, colaborari cu scopul de a revigora industria turismului, de a inova si de a raspunde cerintelor in schimbare ale pietei.

Statisticile de anul trecut recomanda Targul de la Madrid drept unul dintre cele mai importante targuri de profil din Europa:

– 211.718 participanti dintre care 87.074 public larg (targul este deschis pentru public doar sambata si duminica 22/23)

– 10.966 de companii au fost prezente la targ, anul trecut

– 166 de tari si regiuni si aproximativ 150.000 mp spatiu expozitional

– 7352 de jurnalisti inregistrati, din 56 de tari.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302