Moretti Forni te introduce în lumea coacerii perfecte

Moretti Forni te introduce în lumea coacerii perfecte
person Horeca
access_time_filled

Moretti Forni este lider mondial în producția de cuptoare profesionale pentru pizza. înființată în 1946 și având sediul în Mondolfo (Italia), compania exportă în prezent 75% din producția sa în peste 120 de țări din toată lumea. Inovația, fiabilitatea, siguranța, sustenabilitatea și design-ul au fost întotdeauna factorii critici ai succesului companiei, împărtășiți și de Moretti Lab – Learn&Bake. Academia brand-ului Moretti s-a dedicat coacerii perfecte și instruirii specialiștilor din domeniul pizza, patiserie și brutărie.

Compania oferă soluții practice pentru satisfacerea tuturor nevoilor clienților prin dispozitive de înaltă tehnologie și garantează coacerea perfectă printr-o serie de soluții de pizza, patiserie și brutărie pentru toate tipurile de produse.

morettifornicompany

Neapolis: cuptorul pe lemne se transformă în cuptor electric.

Cel mai puternic cuptor electric din lume cu temperatură maximă de 510°C, creat de Moretti pentru a coace pizza autentică napolitană. Un instrument excepțional de coacere cu un design de ultimă generație, care respectă tradiția.

Am folosit cele mai bune materiale și am aplicat cele mai inteligente soluții pentru a limita consumul de curent și pentru a respecta și mediul. Neapolis este dotat cu software pentru administrarea puterii instalate astfel încât să atingă temperatura maximă de lucru în doar 1 oră și 45 de minute. Mai mult decât atât, consumul său este minim absolut în timpul funcționării: doar 6.5 kW/h (Neapolis_6) și 6.8 kW/h (Neapolis_9).

Puternic, fiabil și neobosit. Puterea poate fi controlată de pe ecranul electronic, adică puteți seta temperatura așa cum doriți și puteți menține această setare în tot timpul în care aveți nevoie, fără probleme. Combinația dintre abilitățile artizanale și controlul inteligent, împreună cu palele brevetate, vă permite să păstrați umiditatea ideală pentru pizza și să coaceți câte pizza doriți fără oprire.

neapolis

serieS: cel mai tehnologic cuptor din lume pentru pizza și produse de patiserie și brutărie. Prin introducerea pe piață a cuptorului cu cel mai mic consum de energie din categoria sa, Moretti Forni îndeplinește un nou obiectiv important: 35% economie de energie, datorită tehnologiilor sofisticate și materialelor izolatoare speciale și inovatoare, care au minimizat dispersia de energie spre exterior.

Controlul electronic este ușor și intuitiv datorită ecranului grafic color și prietenos cu utilizatorul. Procesul exclusivist de coacere Moretti Forni înglobează 70 de ani de experiență în cele mai moderne și performante tehnologii, cum ar fi controlul separat al puterii pe tavan și podea, cu reglarea automată a energiei necesare, în funcție de cantitatea de produse de copt.

Cu tehnologia Power-Booster® pentru selectarea timpului și tehnologia Eco-Standby® pentru pauze, serieS este cuptorul potrivit pentru orice tip de nevoie.

serieS are un stil inconfundabil: design revoluționar, suprafețe netede din oțel inoxidabil pentru curățenie ușoară și o vizibilitate excelentă în interior cu bec dublu.

cuptoaremorettiforni

serieT: cuptorul cu bandă transportoare, care se combină cu cel mai bun proces de coacere, consumul redus de energie și amprenta mică, este foarte util în spațiile mici de lucru. serieT este sinonim cu fiabilitatea constantă: un nou salt de generație în istoria cuptoarelor-tunel. 4 brevete internaționale și 2 obiective principale atinse: calitate incomparabilă a coacerii și cea mai scăzută temperatură exterioară din categoria sa. Nu doar pizza, ci și carne, paste, legume și multe alte produse alimentare.

Ultima noutate din gama serieT este T64E, un cuptor de ultimă generație, care îmbină cel mai bun proces de coacere, consum de energie și spații reduse, foarte util în spațiile mici de lucru.

Cuptorul este dotat cu aceleași funcții inovatoare ale benzilor rulante de dimensiune superioară, cum sunt tehnologia Adaptive-Power® care generează căldură numai acolo unde este necesară, tehnologia Dual-Temp®, pentru setarea unor temperaturi diferite pentru tavan și podea și tehnologia Cool-Around®, pentru controlul temperaturii exterioare și siguranța operatorului. T64E introduce soluții noi precum stand-by și banda inteligentă care permit procesul de coacere discontinuu sau trecerea dublă pe bandă, deosebit de util în spațiile mici.

Pentru mai multe detalii contactați specialiștii Bilancia, la telefon 0735.777.877 sau email vanzari@bilancia.ro

Articol apărut în ediția 91 a revistei Horeca România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302