Avantajele broderiei personalizate pentru hoteluri

Avantajele broderiei personalizate pentru hoteluri
person Horeca
access_time_filled

Broderia nu este doar o simplă metodă de personalizare a articolelor textile, este o artă cu o îndelungată tradiție și o modalitate simplă și eficientă prin care hotelurile își pot construi conștientizarea și expunerea mărcii.

Lenjeria de pat, prosoapele și pernele decorative brodate adaugă eleganță într-o cameră de hotel și fac și o primă impresie pozitivă oaspeților, într-o industrie în care detaliile fac diferența, fiind totodată un instrument eficient pentru creșterea vizibilității brandului, subliniază reprezentanții SC MayGhiul Art Atelier SRL.

broderieindustriahoteliera

Broderia, un mod elegant și eficient de personalizare a textilelor hoteliere

Broderia este o metodă clasică de decorare prin care sigla/logo-ul sau numele hotelului dumneavoastră este cusut pe o bucată de pânză folosind un ac și un fir de poliester, bumbac sau vâscoză. în principal, procesul de broderie este complet automatizat folosind echipamente și fire de înaltă tehnologie. Aceasta reprezintă nu doar cel mai elegant mod de personalizare a articolelelor textile, ci și cel mai durabil, deoarece nu se deteriorează după mai multe spălări.

Iată doar câteva avantaje aduse de personalizarea articolelor textile prin broderie, pentru hoteluri:

1.    Aspectul profesional

Brodarea logo-ului hotelului dumneavoastră pe lenjeria de pat sau pe prosoapele și halatele pentru baie poate fi o modalitate excelentă de a construi conștientizarea și expunerea mărcii. Broderia oferă un aspect mult mai profesionist decât serigrafia. Dacă doriți ca lenjeria dumneavoastră de hotel excepțională să iasă în evidență, atrăgând totodată atenția asupra afacerii dumneavoastră, mai ales atunci când este folosit pe mai multe tipuri de articole și materiale, atunci mergeți pe un design personalizat.

2.    Calitate și durabilitate

Merită să investiți în broderii personalizate special concepute pentru elementele esențiale hotelului dumneavoastră precum lenjeriile de pat și de baie, elemente decorative (cortine, perdele, perne, etc), deoarece acestea dau valoare datorită calității și durabilității lor. Designul este rezistent și este exact ce trebuie pentru a face față spălării hoteliere intensive (cusăturile dure și rezistente ale broderiei se păstrează chiar și în astfel de situații). Mai mult, culorile broderiei sunt vii și nu se vor estompa nici la temperaturi ridicate.

broderie

3.    Element de diferențiere

Dacă aveți lenjeria de pat și de baie personalizată, vă puteți diferenția cu ușurință facilitățile hotelului sau resortului dumneavoastră de ale altora. în primul rând, vă ajută să vă detașați de concurență și să faceți ca afacerea dumneavoastră să pară mai profesională și mai rafinată.

4.    Publicitate pentru hotelul dumneavoastră

Broderia poate funcționa ca un panou publicitar, nu doar în locație, dar și în afara acesteia. Este bine-cunoscut faptul că oaspeții hotelieri mai sustrag din hoteluri diverse obiecte, precum prosoape, papuci sau halate de baie. Hotelierii pot rezolva această problemă într-un mod inteligent; lenjeria cu logo-ul hotelului dumneavoastră poate funcționa ca un panou publicitar, iar cu ajutorul broderiei personalizate, puteți accentua pozitivul din această întâmplare, păstrându-vă numele în mintea oaspeților…

5.    Ideea de afacere stabilă
Elementele personalizate pot oferi oaspeților dumneavoastră sentimentul că sunteți un hotel consolidat și de renume.

Din ce în ce mai multe hoteluri care țin la imaginea lor, aleg varianta de personalizare a produselor texile prin imprimarea logo-ului pe acestea.

Aveți deja o idee sau o imagine pe care vreți să o brodați pe textilele din hotelul dumneavoastră? La SC MayGhiul Art Atelier SRL vă invităm să profitați de programul nostru de comandă și personalizare a prosoapelor dumneavoastră, a lenjeriilor de pat și de baie și de ce nu a elementelor decorative cum ar fi perne decorative, cortine și perdele. Solicită oferta AICI.

MayGhiul Art Atelier

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302