Bucătării impecabile cu Pro Formula, sfaturi şi trucuri pentru o curăţare rapidă şi eficientă

Bucătării impecabile cu Pro Formula, sfaturi şi trucuri pentru o curăţare rapidă şi eficientă
person Horeca
access_time_filled

Deși bucătăria este un spațiu puțin vizibil clienților dumneavoastră, curățenia și igiena acesteia reprezintă un factor de succes în afacerile HoReCa. O bucătărie curată asigură o bună desfășurare a activității angajaților, siguranță și calitate preparatelor, contribuind astfel la creșterea satisfacției clienților.

Să ai în responsabilitate curățenia unei bucătării profesionale înseamnă să ai de a face cu multă grăsime, pete, depuneri dificile și murdărie asociată traficului intens. De cele mai multe ori, îndepărtarea acestora poate părea o misiune dificilă. însă, cu ajutorul produselor și sfaturilor Pro Formula veți avea rezultate excelente, rapid și fără efort. Iată câteva dintre trucurile experților Pro Formula în rezolvarea celor mai dificile sarcini de curățare a suprafețelor din bucătărie.

PROBLEMĂ

cifprofessionalOțelul inoxidabil este un material des folosit în cele mai multe bucătării, în special în cele profesionale. Nu este surprinzător, desigur, date fiind durabilitatea și aspectul său estetic. Oțelul inoxidabil conține crom, iar reacția cromului cu oxigenul din aer duce la formarea unui strat protector care împiedică ruginirea sau formarea petelor permanente. însă, această reacție este compromisă atunci când grăsimea și murdăria acoperă suprafața din oțel inoxidabil.

  • SOLUȚIE PRO FORMULA

Cif Pro Formula Detergent Pentru Geamuri și Oțel Inox nu conține parfum și se poate folosi în condiții de siguranță pentru zonele cu suprafețe destinate preparării mâncărurilor. Acesta îndepărtează murdăria, petele și urmele de degete în câteva secunde, iar rezultatele sunt sclipitoare. Suprafețele din oțel inoxidabil vor arăta ca noi, fără pete și vor avea o durată de viață mai lungă.

  • SFAT PRO FORMULA

Curățați imediat lichidele vărsate pentru a evita formarea petelor permanente pe suprafețele din oțel inoxidabil.

PROBLEMĂ

cifdezinfectant2in1Clienții atribuie din ce în ce mai multă importanță calității și siguranței alimentelor. O singură experiență neplăcută a unui client, urmată de o recenzie negativă, vă poate afecta serios reputația. Prin urmare, este important să păstrați igiena și curățenia bucătăriei, cu precădere în zonele cu suprafețe destinate preparării alimentelor. Aici, dezinfecția este absolut necesară pentru a evita contaminarea.

  • SOLUÈšIE PRO FORMULA

Cif Pro Formula Detergent Dezinfectant Lichid 2în1 curăță și dezinfectează în același timp. Se poate folosi în condiții de siguranță pentru suprafețele destinate preparării produselor alimentare, cum ar fi blaturile de lucru. Formula sa puternică, fără parfum, degresează rapid și este eficientă împotriva unui spectru larg de micro-organisme.

  • SFAT PRO FORMULA

Pentru un plus de siguranță alimentară, curățați cu dezinfectant și mesele din zona de servire a clienților. Dacă mesele rămân lipicioase în urma folosirii repetate a dezinfectantului, puteți rezolva această problemă, ușor, cu ajutorul unui produs de curățare pentru geamuri.

PROBLEMĂ

cifproformuladegresantSuprafețele din bucătăria dumneavoastră pot fi lipicioase din cauza combinației de stropi de grăsime, abur și praf. Pentru toate acestea, aveți nevoie de un produs puternic pentru a îndepărta toată grăsimea și murdăria și, în același timp, care să poată fi folosit în condiții de siguranță în zonele cu suprafețe destinate preparării mâncărurilor.

  • SOLUÈšIE

Avem soluția pentru dumneavoastră! Cif Pro Formula Degresant Puternic dizolvă rapid grăsimea și murdăria dificilă. Nu conține parfum și astfel, se poate folosi în condiții de siguranță în zonele cu suprafețe destinate preparării mâncărurilor. Pentru pardoselile din bucătărie vă recomandăm să folosiți Cif Pro Formula Degresant Puternic Concentrat, un degresant eficient cu un parfum proaspăt, plăcut.

  • SFAT PRO FORMULA

Curățați pardoselile din bucătărie la final, dar înainte de igienizarea echipamentelor de prelucrare a alimentelor pentru a le menține curate și dezinfectate.

PROBLEMĂ

cifcuptorsiaragazO bucătărie profesională este o bucătărie intens utilizată, în care cuptoarele și aragazurile funcționează mereu. Depunerile de grăsime și resturile alimentare arse sunt inevitabile, iar depunerile masive de grăsime înseamnă risc de incendiu. Mai mult, orice resturi rămase în cuptor pot crea fum și pot afecta aroma mâncărurilor. Pe măsură ce resturile continuă să se ardă, transferă mirosul următorului preparat gătit în cuptor. Clienții pot observa diferența de gust și vor fi nemulțumiți. Astfel, curățarea regulată a cuptorului și a aragazului este absolut necesară.

  • SOLUÈšIE PRO FORMULA

Curățarea cuptorului și a aragazului nu va fi o sarcină dificilă atunci când folosiți Cif Pro Formula Cuptor & Aragaz. Formula sa puternică îndepărtează rapid depunerile dificile de grăsime și resturile alimentare arse.

  • SFAT PRO FORMULA

înainte de curățarea cuptorului sau a aragazului, îndepărtați orice resturi alimentare cu o spatulă sau cu o perie.

PROBLEMĂ

cifproformuladetartrantPe suprafețele de pe care s-a evaporat apa dură se formează, de obicei, depuneri de culoare alb murdar, cunoscute drept calcar. Acesta se depune deseori pe aparatele de bucătărie greu de curățat, cum ar fi fierbătoarele. Depunerile de calcar nu sunt doar inestetice, ci pot și să afecteze performanțele de încălzire ale acestor aparate. Prin urmare, trebuie curățate regulat.

  • SOLUÈšIE PRO FORMULA

Calcarul poate fi îndepărtat rapid și ușor de pe aparatele de bucătărie cu ajutorul Cif Pro Formula Detartrant Pentru Bucătărie. Formula sa profesională lustruiește, în același timp, suprafețele metalice, redându-le strălucirea. Aparatele dumneavoastră de bucătărie vor arăta ca noi, iar performanțele acestora nu vor fi compromise.

  • SFAT PRO FORMULA

Pentru rezultate optime, dacă este posibil, lăsați obiectul/ piesa componentă, pe care doriți să o curățați, la înmuiat în soluția de detartrare și clătiți cu apă rece.

PROBLEMĂ

cifproformulateviPrima impresie contează și reprezintă începutul unei experiențe pozitive și de lungă durată pentru clienți. Scurgerile înfundate și mirosurile neplăcute inerente pot dăuna grav experienței pe care v-o doriți pentru clienții dumnevoastră. Aceștia pot părăsi restaurantul, renunțând să mai consume ceva. Prin urmare, este necesar ca scurgerile să nu fie înfundate și să nu genereze mirosuri neplăcute.

  • SOLUÈšIE PRO FORMULA

Desfundarea scurgerilor se poate efectua fără bătăi de cap cu ajutorul Domestos Pro Formula Detergent Pentru Desfundarea Țevilor. Acesta pătrunde prin apa care nu se scurge, desfundă și elimină mirosurile neplăcute. Utilizarea regulată va îndepărta problemele provocate de scurgerile înfundate iar clienții dumnevoastră vor rămâne impresionați nu doar de preparate ci și de atmosfera plăcută și plină de prospețime.

  • SFAT PRO FORMULA

Achiziționați filtre pentru scurgeri pentru a evita înfundarea din cauza alimentelor sau a altor reziduuri.

Pentru mai multe sfaturi, trucuri și materiale de training de la experții Pro Formula, precum și pentru informații despre întreaga gamă de produse, accesați www.proformula.com sau ne puteți contacta pe adresa de e-mail raluca.constantin@diversey.com sau la telefon +4 021 233 3894. Veți învăța cum să curățați rapid și eficient tot felul de suprafețe – mai puține griji și timp câștigat pentru afacerea dumneavoastră!

Advertorial apărut în ediția 89 a revistei Horeca România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302