Concurs pentru bloggerii de food – Gala BLOGourmet

Concurs pentru bloggerii de food – Gala BLOGourmet
person Horeca
access_time_filled

best_foodRestaurantul The Harbour lansează bloggerilor culinari o provocare: va premia cele mai bune articole culinare, cel mai bun blogger rețetar, cel mai bun blog de nișă, cele mai bune fotografii de preparate și  cele mai bune recenzii, votate de public și de un juriu de specialitate. Premiile în cadrul Galei sunt oferite de Logitech, Bilancia și Bristot.
Pentru prima data în București, un restaurant premiază cei mai buni bloggeri culinari ai momentului. Gala BLOGourmet se află la prima ediție și se adresează segmentului culinar din mediul online. În perioada 5 ianuarie – 31 ianuarie 2012, bloggerii sunt invitați să-și înscrie blogurile în categoriile specifice galei BLOGourmet.

Condițiile de participare:
•  Trebuie să ai un blog culinar sau o secțiune pe blog care să cuprindă segmentul culinar.
•  Blogul tău să aibă minim 6 luni activitate (iulie 2011 – decembrie 2011).
•  Activitatea ta pe blog să cuprindă minimum o postare pe lună.
•  Datele tale de contact să fie valide – email/telefon

food-blogger-camp-logo-2011-fina-smalll---Categorii:

1. Cea mai bună recenzie de restaurant – cel mai bun restaurant, din perspectiva unei recenzii de blog. Aici se va lua în considerare părerea autorului, dar și modul de a scrie și prezenta locația preferată.
2. Cel mai bun blogger „rețetar” – cel care are cele mai inventive rețete și care este cel mai activ în postarea rețetelor culinare pe blog.
3. Cea mai complexă formă de prezentare a unei rețete – se va puncta felul în care se acordă importanță rețetei, de la prezentarea ingredientelor până la produsul finit, prin poze și descrieri amănunțite.
4. Cea mai accesată pagina de Facebook a unui blogger culinar – cel mai activ în comunitatea online Facebook, cele mai multe like-uri și interacțiuni.
5. Cel mai bun travel&food blogger – cel care postează articole din experiențele trăite în țările pe care le vizitează, pornind de la cultură până la descrierea rețetelor tradiționale.
6. Cea mai bună fotografie de produs culinar finit (Food Porn) – „Food porn” este, conform explicațiilor Wikipedia, prezentarea vizuală spectaculoasă a preparatelor culinare, cu alte cuvinte de-ți lasă gura apă, adică fotografii care prezintă mâncarea într-un stil provocator, asemănătoare cu fotografiile de lifestyle care capturează splendoarea subiectului lor.
7. Cel mai bun blogger culinar debutant – cel care este la început de drum, fiind debutant în cariera de blogging culinar (debut în 2011).
8. Cel mai bun blogger culinar de nișă – se vor premia blogurile pe diferite segmente : cafea, bere, pâine, prăjituri etc.

Juriul Galei, cel care va desemna castigatorii fiecarei categorii, este format din: Doru Panaitescu, blogger si proprietar www.afterhours.ro, Eugenia Budurea, redactor sef revista Horeca Romania, Tiberiu Fueriu, redactor sef Food&Bar Magazine, 1 reprezentant restaurant The Harbour si 1 reprezentant sponsor principal Logitech.

Cum părerea publicului contează pentru noi, juriul va tine cont de aceasta in deliberarile sale, în perioada 1-18 februarie publicul este invitat sa-si sustina favoritii! Trimite-ți favoriții pe podiumul Galei ce avea loc pe 24 februarie! Pentru inscrieri click aici: http://www.harbour.ro/blogourmet/.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302