O mică „deltă”, la Gârla Mare, în Mehedinți, își așteaptă vizitatorii access_time_filled 30 iunie 2022
Sondaj FlightClaim.ro: 65% dintre respondenți au avut cel puțin o întârziere sau o anulare de zbor în 2022 access_time_filled 22 iunie 2022
HOSPITALITY Strategii de promovare online în 2022 În 2022 nu mai este suficient pentru afacerile din HoReCa să reziste, e timpul să se diferențieze și să facă profit. Astfel, vorbim despre tendințele de promovare ale momentului și cum pot fi ele utilizate pentru a stimula interesul clienților, vânzările și notorietatea brandului.
HOSPITALITY Operator – consultant, sfaturi pentru o bună colaborare Pornind de la experiența noastră de consultanți și operatori de restaurante, voi împărtăși, în acest material, câteva elemente cheie, ale relației operator-consultant, răspunzând, în același timp, la mituri și la întrebări cu care ne confruntăm constant.
TOURISM Schimbarea la faţă a turismului românesc. Suntem oare pregătiţi pentru ce va să vină? Călin Ile, președinte FIHR, vorbește despre restartul turismului, despre transformările aduse de pandemie și efectele conflictului din Ucraina în acest sector, cât și despre influenţele digitalizării sau sustenabilităţii, ori despre schimbările comportamentale ale consumatorilor de servicii turistice.
Premiu pentru Parmafood Group Distribution S.R.L. În cadrul Conferinței Internaționale a brandului TABASCO®, care a avut loc în perioada 10 – 12 Iunie, la Split, Croația, Parmafood Group Distribution S.R.L a câștigat cel mai mare premiu: Distribuitorul Anului. access_time_filled 15 iunie 2022
Crama Aliman, o investiție de peste 5 milioane de euro by Alira Grand Vins Crama Aliman a luat naștere în iulie 2019 și a fost finalizată în acest an, fiind un proiect al Alira Grand Vins, ce are o linie de procesare de ultimă generație și surse regenerabile de energie. access_time_filled 6 iunie 2022
Soluții eficiente de dezinfectare cu radiație UV-C SHS Dynamic Instal vă oferă soluții profesionale dedicate necesităților dumneavoastră pentru a trăi și lucra într-un mediu fără viruși, bacterii și microorganisme dăunătoare. access_time_filled 2 iunie 2022