Unul dintre cei mai buni cofetari ai lumii vine la București

Unul dintre cei mai buni cofetari ai lumii vine la București
person Horeca
access_time_filled

cofetardiegolozanoGrace Couture Cakes, primul atelier de cofetărie couture din țara noastră, găzduiește în perioada 15-17 noiembrie workshop-ul susținut de celebrul cofetar și ciocolatier brazilian Diego Lozano în România. Organizat de Horeca School, master class-ul se adresează cofetarilor cu experiență care vor să își îmbunătățească tehnica și să experimenteze noi rețete, pregătite sub atenta îndrumare a lui Diego.

Diego Lozano este unul dintre cei mai cunoscuți cofetari și ciocolatieri ai lumii, câștigător a numeroase premii internaționale și ambasador al cofetăriei braziliene. Diego creează forme și culori, arome îndrăznețe, texturi inovative, uimind mereu prin mixul perfect dintre ingredientele și cultura braziliană, și vechile tehnici ale cofetăriei europene. Rezultatul sunt dulciuri sub forma unor adevărate opere de artă care cuceresc gustul și impresionează nu doar iubitorii de ciocolată, ci și cunoscătorii de high cuisine.

Domeniul cofetăriei în România s-a dezvoltat extraordinar în ultimii ani, datorită pasiunii investite de cei care și-au dorit să aducă un suflu proaspăt. Prin organizarea acestui masterclass, Horeca School face un nou pas în dezvoltarea și creșterea nivelului de calitate pe piața de profil. Ne onorează faptul că Diego Lozano a acceptat invitația noastră, precum și feedback-ul extraordinar primit de la cofetari pasionați din întreaga țară, care îi urmăreau și apreciau munca de la distanță”, a declarat Cristina van der Schaff, fondator Horeca School.

cofetarie

în crearea gamelor și noilor rețete introduse în portofoliul Grace Couture Cakes, călătorim mult în țări care setează noile standarde în acest domeniu dinamic și absolut fascinant. Pentru dezvoltarea acestui domeniu în România este nevoie de educarea pieței, iar aceasta trebuie să înceapă cu cei din industrie. Ne bucurăm să sprijinim performanța prin găzduirea unui demers de specializare a maeștrilor cofetari din întreaga țară, cu unul dintre cei mai apreciați profesori la nivel internațional.”, spune Alina Sudriu, fondator Grace Couture Cakes.

Masterclass-ul din România va fi precedat de un show susținut în data de 14 noiembrie, o demonstrație a tehnicii și talentului în arta ciocolatei.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302